Orbán bejelentette, különadót vet ki a multikra, hogy megvédje a magyar családokat

2022. május 30. 12:43

Ugye tudjuk, hogy mi következik ebből? Újabb drágulás. A különadót te fogod megfizetni.

2022. május 30. 12:43
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Orbán bejelentette, különadót vet ki a multikra, hogy megvédje a magyar családokat.

A boltok vonatkozásában ez a Lidl, a Spar, a Tesco, a Penny Market, az Aldi és az Auchan üzleteit fogja érinteni. Ugye tudjuk, hogy mi következik ebből?

Újabb drágulás. A különadót te fogod megfizetni. A kormány meg vígan zsebre vágja a különadót, meg még mellé a 27 százalék áfát is. Válság ide, válság oda, lesz itt habzsi-dőzsi a Fidesznél. A magyar meg éljen túl, ahogy akar.

A Jobbik követeli, hogy a kormány azonnali hatállyal engedje el az alapvető élelmiszerek áfáját, egyúttal garantálja azt is, hogy a kedvezményt ne a kereskedők nyeljék be, hanem az jusson el a vásárlókhoz.

Hagyjunk több pénzt az embereknél, hogy túl tudják élni a válságot, ez most a legfontosabb.

Jólétet minden magyarnak!”

Nyitókép: ATV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikerics
2022. június 02. 19:30
Jakab, te már ne mondj semmit!
syphax
2022. május 31. 17:44
HÜLYESÉGET-VALÓTLANSÁGOT VAKEROLSZ...PETYUSKÓ..MINT MINDIG. (NEGATIV TARTALMÚ MÓSZEROLÓ VÁGYÁLMAIDAT FESTED A FALRA.....MINT RENDESEN ÉS MINDENBEN!) NEM LESZ ÚGY AHOGYAN HADOVÁLOD ÖCSI....BAMMEG!
csoka2000
2022. május 31. 08:39
Ptike , beszélgess a másik Petivel. Két hülye egy pár! Neked már rég nem itt lenne a helyed! Tudod, ahol csikos , vagy pöttyös ruhába járnak és megtudnád mi a b...gatás. Te egy féreg vagy!
Kivűlálló
2022. május 31. 07:56
A Jobbik követeli, hogy a kormány azonnali hatállyal engedje el az alapvető élelmiszerek áfáját..." Jákób.....! Ez a "követelek ezt, meg követelek azt" dolog az amúgy szintén sík hülye, de nálad még így is klasszisokkal értelmesebb, ukrán elnöknek sem igazán jött be! Pssszt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!