A magyarok közömbösek a szomszéd ország szenvedései iránt

2022. május 07. 21:03

Látom az Index szép lassú átállását az orosz propagandára, lelketek rajta volt kollégák.

2022. május 07. 21:03
null

„Azon töröm a fejem, hogy bár megfogadtam, nem csinálok több filmklubbot magamnál, mert latrok vagytok, nem szeretem szellemi lustaságotokat, ami a lelketeket is eléri, vagyis tudok arról, hogy a magyarok közömbösek a szomszéd ország szenvedései iránt, a háború mindent felülír.

Mostanában több tucat ukrán videót néztem meg, nem elégszem meg azzal, amit a magyarok nekem nyomnak, csak szólok, látom az Index szép lassú átállását az orosz propagandára, lelketek rajta volt kollégák, én orosz és ukrán okos telefon és más felvételeket nézek. Az amerikai a legundorítóbb, Miami Vice, meg Sun, szót se róla.

A filmklub a Nemzet születése címet kapná, pedig nem egy Riffensthal filmet fogunk nézni, hanem sok aprót. nem érdekel, ki kinek drukkol, az ukrán és orosz embereket azonos szintű áldozatoknak tartom.

Én istenem, vedd magadhoz Putyint! Ámen.”

Kép forrása: MTI Fotó: Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2022. május 09. 18:54
Anyád! Bakács aki kiszart! Olyan nekem ne pofázzon, aki nem járt Ukrajnában! Nyugodtt legyél majom, fordítva le se szarnának! Nincs ismereted! Buta vagy mint a tök!
csakazigazat2
2022. május 09. 15:41
Az a baj, hogy még ha közömbösek is lettek sokan a zukránok bajai iránt, mi a fészkes fenét lehetne tenni azon kívül, hogy utáljuk putyint no meg befogadjuk a menekülteket. Fegyvert ugye alapból nem szállítunk, mert fosunk putyintól. Ezen kívül szállíthatunk esetleg élelmet és mást. Ezt meg is tesszük, igaz főleg Kárpátaljába. Amúgy meg relatíve jól alakul a helyzet: a zoroszok elfoglalták, amit így is úgy is el szerettek volna, a többit meg megvédték a zukránok amerikai segédlettel.
szürkeSzarvas
2022. május 09. 14:04
Rossz ez az álfilantróp duma-amivel a feltünest keresed,hogy vegyenek vissza a zsidó pixisbe. Nem fognak. Nekik is kevés! Több az eszkimo,mint a fóka! :)
Nabakker
2022. május 09. 14:03
"A magyarok közömbösek a szomszéd ország szenvedései iránt" pedig én még a szalámit is szeretem (na nem venni :D).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!