Rig Lajos Jobbikos képviselő lemondott a csúfos vereség után

2022. április 08. 15:36

Na, ez az, amit Donáth Anna nem engedhet meg magának.

2022. április 08. 15:36
Tibi atya
Facebook

„Rig Lajos Jobbikos képviselő lemondott a csúfos vereség után, és visszatér az egészségügybe dolgozni.

Na, ez az, amit Donáth Anna nem engedhet meg magának. Nem csak azért, mert ennyi becsülete nincs, hanem azért sem, mert soha életében nem volt olyan polgári foglalkozása, ahol dolgozott volna. A pártélet előtti NGO project managerkedés minden, csak nem polgári, sőt, ha a produktumot vizsgálom, még csak nem is munka.

Lehet cizellálni, de valójában ez a magyarázata annak, hogy a nagy ruhaszaggatás és sajnálkozás után ugyanazok fognak folytatni mindent ugyanúgy, ugyanazzal az eredménnyel. Dicsértessék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2022. április 09. 13:10
„Rig Lajos Jobbikos képviselő lemondott a csúfos vereség után" Ez sem igaz, Rig Lajos nem nyert semmit amiről lemondhatna, a szavazók "mondatták le"..
Megtalálta
2022. április 08. 23:01
Donáth biztos, hogy nem fog lemondani az EP mandátumáról. A magyar országgyűlési képviselők fizetése sem rossz, de az EP képviselőké egészen mesés, főleg magyar szemszögből. Aligha tudná megkeresni ennek akárcsak a felét is itthon, akár államigazgatási-, vagy a versenyszférában betöltött állásról legyen szó.
Bonaparte
2022. április 08. 19:16
azért kannácskának sem zárult még be teljesen a munkaerőpiac mehet rögvest a rosszlanyok.hu-ra, majd eldönti kit, hogy 's miként.....
annamanna
2022. április 08. 17:34
Kunhalmi, Tóth, Kanász-Nagy, Schmuck, Kocsis-Cake Olivió, Ungár Péter, Jakab Péter, és még lehetne sorolni rogyásig azokat, akik egyelőre irritálóbbak Donáthnál, sárosabbak és elhasználtabbak Donáthnál, ostobábbak és haszontalanabbak, sunyibbak és függőbbek. Persze Donáth Anna is lehet példa erre, de akkor már ott van Fegyőr is és a többiek. Vissza kellene térni az öregek tanácsához, és ahhoz a módszerhez, hogy 60 év alatti ember ne tölthessen be komoly döntéshozói pozíciót, mert előbb mindenki élje meg a saját "civil" életét és harcolja meg, küszködje végig a saját harcait, mielőtt mások életébe belepofázik. Sajnos ez a jó szokás az ókorban kihalt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!