Mérő László: Az én agyam van átmosva a budapesti propagandával

2022. április 10. 16:18

A matematikus és pszichológus elmondta: „Nem a vidékiek agya van átmosva a Fidesz-propagandával”

2022. április 10. 16:18
null

Mérő László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte a választást. Mérő az adásban elmondta, hogy amikor a szavazás napján vidékre utazott„ csomó értelmes, kedves, normális” emberrel találkozott.

Hozzátette: „ Nem az ő ( a vidékiek– a szerk.) agyuk van átmosva a Fidesz-propaganda által, hanem az enyém van átmosva a budapesti által”.

Nyitókép: Attila Kisbenedek / AFP

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vonyisz
2022. április 11. 22:30
Hogy mit fog kapni ezért ML a Burokból ?!? Akik majd akkor fröcsögnek ML-re, tuti meg se hallgatták e videót, pedig rövid, néhány perc.
fjancsi
2022. április 11. 14:36
Baloldalon eddig etalon volt Mérő, de már a múlt héten is olyan szitokáradatot kapott kommentekben a fb-on, amely totálisan igazolta mostani szavait is.
Notwen Caasi
2022. április 11. 12:39
A természettudomány empírikus:)
Élő Éva
2022. április 11. 12:13
Lk 18. 9 Némely elbizakodott embernek, aki igaznak tartotta magát, a többieket pedig lenézte, ezt a példázatot mondta: 10 „Két ember ment fel a templomba imádkozni: az egyik farizeus, a másik vámszedő. 11 A farizeus megállt, és így imádkozott magában: Isten, hálát adok neked, hogy nem vagyok olyan, mint a többi ember: rabló, gonosz, parázna, vagy mint ez a vámszedő is. 12 Böjtölök kétszer egy héten, tizedet adok mindenből, amit szerzek. 13 A vámszedő pedig távol állva, még szemét sem akarta az égre emelni, hanem a mellét verve így szólt: Isten, légy irgalmas nekem, bűnösnek. 14 Mondom nektek, ez megigazulva ment haza, nem úgy, mint amaz. Mert mindenki, aki felmagasztalja magát, megaláztatik, aki pedig megalázza magát, felmagasztaltatik.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!