Hittem az összefogásban

2022. április 09. 08:15

A régi Jobbik szavazóit veszítettük el nagyon nagy arányban.

2022. április 09. 08:15
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Nagyon hittem az ellenzéki összefogásban.

A baloldali szavazókat sikerült mind megszerezni. A jobboldalon veszítettünk: a régi Jobbik szavazóit veszítettük el nagyon nagy arányban. Ezt az is mutatja, hogy nem a Kétfarkú Kutya Párt, hanem a Mi Hazánk jutott be a parlamentbe.

Olyan szavazókat azonban sikerült megszólítanunk, akiket egy baloldali jelölt nem tudott volna: nagyon sok jobboldalit, nagyon sok fiatalt és romákat is.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2022. április 10. 22:09
egy komcsinak sose higgy!
zoles
2022. április 09. 21:07
Ti rátok egy jobboldali sem szavazott Márki. Ha rátok szavazott volna akkor most a Mihazánk nem lenne bent a parlamentben és a Fidesznek sem lenne 2/3-a.
Házam Hazája
2022. április 09. 20:21
Nekik is több eszük van. ""A Bolgár Szocialista Párt (BSP) (a bulgáriai kormánykoalíció tagja) egyetlen szavazatot sem ad az Ukrajna fegyverszállítására irányuló kezdeményezések támogatására. Ezt szombaton a párt nemzeti tanácsának ülését követő sajtótájékoztatón jelentették be – mondta Kornélia Ninova, a BSP vezetője, Bulgária miniszterelnök-helyettese és gazdasági minisztere. "A BSP kategorikusan ellenzi Bulgária kötelezettségvállalásait az ukrajnai háború iránt. Minden új fegyverszállítás új sebesülteket és új halottakat jelent. Azt akarjuk, hogy a háború leálljon, a kapcsolatok Európában és a világ minden táján normalizálódjanak. Nem vagyunk sem a kormányban, sem a világban. sem a népgyűlésen, sem személyesen egyetlen szavazatot sem adok az Ukrajna fegyverszállítása melletti döntés mellett” – mondta Ninova. "Ha Bulgáriából legalább egy Kalasnyikov gépkarabély vagy töltény Ukrajnába kerül, akkor a BSP kilép a koalícióból. Ez egy piros vonal, amelyet nem léphetünk át" - mondta Georgi Swilensky, a BSP parlamenti frakciójának elnöke."" nowa.bg/news
Rocktoberi
2022. április 09. 17:52
Nagyon is sok embert sikerült megszólítanod, Maki. Pont olyan lett a fogadjisten mint az adjonisten. A gombák visszavágtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!