Készen állunk, hogy kivezessük az országot a válságból

2022. április 04. 16:17

A Jobbik nem kíván letérni a néppárti útról.

2022. április 04. 16:17
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„A Jobbik országos elnöksége mai ülésén megerősítette az eddigi néppárti politika helyességét.

Azok, akik a régi Jobbik szavazóit keresik rajtunk, a régi Jobbik szélsőségektől sem mentes hangját akarják viszonthallani.

A Jobbik azonban nem kíván letérni a párt elnöksége által kijelölt néppárti útról, és nem kíván letérni az összefogás útjáról sem.

Vissza fogjuk szerezni azokat a jobbikos és baloldali szavazókat is, akiket a közös miniszterelnök-jelölt megszólalásai elriasztottak az egységes ellenzéktől.

Soha nem adjuk fel!

A magyar emberek számíthatnak ránk nemcsak a rezsim elleni küzdelemben, hanem akkor is, amikor az Orbán-kormány megszorító intézkedései ráomlanak az országra. Készen állunk, hogy kivezessük az országot a válságból.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2022. április 05. 23:33
Ekkora hülyeséget.... Aki magát/pártját sem tudja vezetni, csak a gödörbe, az Magyarországgal ne kísérletezzen... Kedves jakab vesztettetek, nem kicsit, nagyon... Lemondás, következmény vállalás, vagy újabb hazugság cunamiba öltözés... Megélhetési politikus a javából/aljából... bohócnak is a legalja...
Dedonsky
2022. április 05. 20:14
Stummer János, aki most elvesztette a képviselői mandátumát, elég karcosan reagált minderre a Facebookon: Miután Jakab Péter elmondta tegnap este az ATV-ben a saját és elnökségének véleményét a választási vereségről, most én is leírom, ami legelőször eszembe jut a nyilatkozatáról: Agresszív kismalac biciklizik, és hatalmasat borul. Arra megy Nyuszika. – Kismalac, elestél. Segítsek? – Kussoljál, így szoktam leszállni.
Dedonsky
2022. április 05. 19:50
Jakab először számoljon el önmagával, utána a pártjával...már ami megmaradt belőle..
Ferike57
2022. április 05. 18:10
Előre megvannak írva a havi 10milliós büntetőcetlik a Parlamentben !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!