A Kossuth Körök a szabadság kis körei

2022. április 20. 17:00

Csatlakozzanak önök is, hogyha érzik azt az energiát, hogy nekünk most együtt tennünk kell valamit.

2022. április 20. 17:00
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Az elmúlt 2 hétben 2000 új tag jelentkezett a Kossuth Körökbe. Ezek a szabadság kis körei jelenthetik a kiutat abból a válságból, ahova az ország került az elmúlt időszakban, rájuk tudjuk építeni a következő időszak megoldásait is.

Csatlakozzanak önök is a Kossuth Körökhöz, hogyha önök is érzik azt az energiát, hogy nekünk most együtt tennünk kell valamit azért, hogy Magyarország ne az egész Európai Unió legszegényebb, elnéptelenedő, legkorruptabb országa legyen.

Egyebek mellett erről is szó volt a húsvéti beszédben.”

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eius
2022. április 22. 15:45
Magam részéről (önvédelemből is) már bevezettem a virtuális "x"-et bizonyos gyakran szemlézett olvashatatlan szerzőkre. Nem olvasom - rá sem kattintok többek között azt a Perintfalvira,, Jámbor A-ra, Poroszka vagy milyen Borókára, Bod Péter Á - stb. Ha tömegesen NEM nyitnánk ki ezeket, akkor - amennyiben valóban a kattintásvadászatról szól a mandi válogatása - talán csökkenne ezek szemlézése.
Sclerotic
2022. április 21. 13:41
-Petike, mi van azokkal a körökkel? -Tudod, amik a bilitől a seggeden maradtak...
Vakfolt
2022. április 21. 10:37
Kéne egy jó név, töprengett mp/z, koncentrikus körök? Túl direkt. Négyzetes körök! Nem jó. Bár nagyon találó. Kerek körök, ökörök, nyökögök! Török követ, körök tövet. Nincs egy jó ötletem, eszek egy kis trágyagombát. Megvan, legyen valami híres ember! Jobboldali vagyok, tehát valaki igazi jobboldali, Nagy Imre! Nagy körök! Kolosszális! Nem fogják érteni, engem folyton félreértenek, faszom, legyen akkor Kossuth.
miazhogynagyonis
2022. április 21. 09:18
botox ildikó néni, amikor Orbán Viktor polgári körök alapítására kérte a követőit 2002-ben(a szabadság kis körei), azt kérdezte körtefejű kovács laci bácsi mosolyától kísérve: és mit akar a orbán ezekkel a körökkel? megszállni a téli palotát? maki zay Orbán Viktor akar lenni. Szegényem, előbb lesz mars utazás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!