Márki-Zay Péter hiába ismételgeti, hogy leváltotta az ellenzéket

2022. március 09. 18:23

A tények nem erről árulkodnak!

2022. március 09. 18:23
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Facebook

„Márki-Zay Péter hiába ismételgeti, hogy leváltotta az ellenzéket. A tények nem erről árulkodnak!

Ráadásul egy friss baloldali kutatás arról számolt be, hogy az összes korábbi ellenfele – Fekete-Győr András, Karácsony Gergely, Dobrev Klára és Jakab Péter – is népszerűbb nála.

Márki-Zaynak nem csak a népszerűsége csökkent, hanem ezzel párhuzamosan az elutasítottsága is nőtt. Tehát nem volt kifizetődő a botránypolitizálás, a sok sértegetés és az agresszív viselkedés!”

A nyitóképen az Egységben Magyarországért vezető politikusai Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölttel.
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bolá
2022. március 10. 15:39
Ahogy Schiffer mondja: "neki akkor sikerült leváltani a 2010 utáni ellenzéket Márki-Zay Péternek, és helyére tette a posztkommunista időszaknak a hatalmi elitjét." "Abból nem lehet kiindulni, hogy ha megnyerik a választást, ott lesz a miniszterelnök mögött egy jelentős DK-frakció? Nem az mondja meg, hogy egyébként mit lehet megszavazni meg mit nem? Komáromi Zoltán történetesen a DK szakpolitikusa. Komáromi Zoltán az egészségügyminiszter-jelölt, ő az, aki a negyedik-ötödik kötelező oltást is előírná és Komáromi Zoltán az, aki egyébként a Gyurcsány-kormány egészségügyi privatizációs piacosító törekvéseit erőteljesen támogatta. Miért gondoljam azt, hogy Inkei Pétert vétózná Gyurcsány Ferenc, amikor az ő holdudvarukban focizott eddig is. És mehetünk tovább. Király Júliával vagy Bod Péter Ákossal vagy Raskó Györggyel, aki egyébként a Momentum közeléből vetődött Márki-Zay társaságába, mi baja lenne Gyurcsány Ferencnek? Tehát amit sugároz ez a névsor, és lényegtelen is leragadni személyeknél, nem más, mint nekem a legbaljósabb jóslataim erről az egész ellenzéki összeborulásról: hogy ennek azonkívül, hogy Orbán, takarodj!, egy implicit mondanivalója van, restaurálni a 2010 előtti elitcsoportok hegemóniáját. "
Most80
2022. március 10. 11:18
Gyurcsány Ferenc, a megújulás emblematikus arca az ellenzéknél.
Szittya66
2022. március 10. 10:19
A fenti képen álló brigád egy szatócsboltot sem tudna üzemeltetni, nemhogy egy országot.
Járványfigyelő
2022. március 09. 21:28
Erről lemaradtam. Leváltotta? :-DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!