Már csak azért is ideje váltani, mert a főfideszesek belegárgyultak a hatalomba

2022. március 30. 19:16

Azért az egyfajta elismerés, ha Bayer mellre szív valamit, szóval szép munka szavazatszámlálók!

2022. március 30. 19:16
null
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Már csak azért is ideje váltani, mert a főfideszesek belegárgyultak a hatalomba. Annyira megszokták, hogy nekik áll a zászló, hogy már kifejezett inzultusnak veszik, ha arra kényszerítik(!!!) szegényeket, hogy szabályosan (‼️!) küzdjenek. Képesek felháborodni azon, hogy rájuk is vonatkoznak a szabályok és be lesznek velük tartatva - ez egy biztos jele a hatalomba belehülyült pártelitnek. Egyenes úton haladnak afelé, amikor majd a járási párttitkár fideszes megfelelői rikácsolva kérik ki maguknak, ha majd valahol, valamikor sorba kell állniuk, és előadják a »tudod te ki vagyok én?!« formulát.

Vágjunk ennek elébe! Váltsuk le őket még most, mielőtt tömegével borulnának meg a túl sok hatalomba!

Egyébként viszont tudom, hogy normális országban nem lenne jó mérce, de hát nem normális állapotok vannak, szóval: azért az egyfajta elismerés, ha Bayer Zsolt mellre szív valamit, szóval szép munka, szavazatszámlálók és szervezőik, jó úton vagyunk!”

Nyitókép: Szarvas Koppány Bendegúz Facebook-oldala

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2022. március 31. 17:46
Takonypóc kis faszverő köcsög ez, nem több.
Pitypangocska
2022. március 31. 16:25
Istenem, segítsd meg a magyar népet! Add, hogy április 3-án Orbán Viktor győzzön!
Monongahela
2022. március 31. 15:28
Szopni fogsz, takonyarcú!
Tisza009
2022. március 31. 15:17
Normális ország? Normális állapotok? Kezdjük az alapoknál, kisfiam: Te normális vagy?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!