Zöldebb Budát, igazságosabb Magyarországot!

2022. február 13. 14:00

Az elmúlt napok történései után úgy döntöttem, hogy 13 év után kilépek az LMP-ből, és képviselőjelöltként elindulok az országgyűlési választásokon.

2022. február 13. 14:00
null
Hajdu Mária
Facebook

„Zöldebb Budát, igazságosabb Magyarországot!

Az elmúlt napok történései után úgy döntöttem, hogy 13 év után kilépek az LMP-ből, és képviselőjelöltként elindulok az országgyűlési választásokon. Hosszú út vezetett ide, nem kevés küzdelem. Egy biztos: mára nem maradt hiteles politikai erő, mindkét oldalt kizárólag az önös érdekeik vezérlik, éppen ezért indulok független jelöltként.

Két politikai oldalra szűkült le a választás:

Egyik oldalon a Nemzeti Együttműködés mindent uralni akaró Rendszere.

Vérlázító, hogy megannyi döntés a politikai és gazdasági szerencselovagok zsebtömködését szolgája. Hogy a megkérdezésünk és tájékoztatásunk nélkül kiemelt állami beruházásnak álcázva erőltetnek ránk gigaberuházásokat. Elég csak körülnézni Budán, ilyen a BAH-csomópont tucatnyi sávja mellé gyömöszölt Testnevelési Egyetem campusa és a teljes Normafa-projekt. Aki hazafiságot hirdet, az méltóan bánik a természeti, kulturális és az épített örökségünkkel is! Az nem betonozza le a hazáját, nem építi körbe sem a Balatont, sem a Fertő-tavat.

A kormánypárt betonozó brigádja Bel-Budán és Hegyvidéken Orbán Viktor fő építőmesterét, Fürjes Balázs államtitkárt indítja.

Ami a másik oldalon van, az az elvek nélküli összefogás, amely szintén nem megoldás!

Jövőkép és javaslatok helyett két betű és egy szám a fő mondanivalójuk: O1G. Mindegy, hogy milyen áron, a lényeg, hogy Orbán menjen. Arról persze nem tudunk semmit, hogy mi legyen helyette. Orbán Viktor legjobb kádere, Gyurcsány Ferenc már háromszor biztosította a NER-nek a kétharmadot. Az ellenzék vezetői pedig egy karámba terelték a cigánybűnözéssel riogatókat és a hipertoleránsakat.

A fővárosban korábban, ha jövőbemutató fejlesztések nem is voltak, de a főpolgármester legalább működtette a várost. Ma, a Karácsony-érában, se fejlesztés, se működtetés, csak a szemetet fújja a szél. Az összeellenzék jelöltje ráadásul a kerület új lakója, az igazmondással hadilábon álló Hajnal Miklós. Ne legyenek illúzióink, ugyanez várható majd országos szinten!

Mindkét oldal bizonyított már. Az egyik eredménye a mohó, dömperként robogó nemzeti burzsoázia. A másik sem brillírozott: bizalmat kapott a fővárosban, de nem tud élni a lehetőséggel.

Amíg a NER és az elveit egymás után mind feladó összefogás ölre megy a hatalomért, senki sem törődik a kiszolgáltatottakkal, és senki sem védi meg az profittól a természetet. Egy jobboldali kormánytól ezt nem is várom, az ellenzéktől viszont elvártam volna. De ezeket a baloldali célokat beáldozták, csak üres jelszavakban léteznek.

Nem várhatunk tovább!

Vegyük vissza a jövőnket!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balaton1957
2022. február 15. 20:44
Ez csak pótcselekvés. Lépni kell tovább egy becsületesebb szakma felé, mert akkor nem csak beszél (jó pénzért) a zöld célokért, hanem cseleksziok is érte. De nem várom el, hogy ez tetszen hölgyem...
690123Ug
2022. február 14. 07:39
Milyen elvtelen senkiházi vagy te Mari!Ha nem rúgnak ki ma is egy követ fújsz az ugyanolyan jellemtelen párttársaiddal, mint amilyen te vagy.Milyen érdekes, hogy hirtelen megláttad a hibákat.Eddig minden rendben volt, tetszett.Undirító az ilyen ember! Te mint harcos zöld! Ilyenek az igazi liberálisok! Szép példa vagy!
Perczel Éva
2022. február 14. 05:06
13 éve láthatatlan, az is marad.
Gyéressy Károly
2022. február 13. 22:52
Sajnos 1%-ot se fog kapni. Pedig de jó volna egy budapesti körzetet is megnyerni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!