Londonban, Berlinben, Hágában és Bécsben is figyelem felkeltő akciót tartott a Momentum!

2022. február 01. 16:12

Be kell vezetnünk a levélszavazást minden külföldön élő magyar számára.

2022. február 01. 16:12
null
Csillag Tamás
Facebook

„Londonban, Berlinben, Hágában és Bécsben is figyelem felkeltő akciót tartott a Momentum! Egészen felháborító, hogy van akinek több száz kilométert kell utaznia azért, hogy szavazhasson, pláne az, hogy ez több százezer honfitársunkra igaz!

Köszönöm Donáth Annanak, hogy eljött velem a londoni konzulátushoz, hogy együtt mondjuk el: április 3. után be kell vezetnünk a levélszavazást minden külföldön élő magyar számára, és addig is amíg ezt el tudjuk érni több szavazóhelyiséget kell létesítenünk, hogy senkinek se kelljen száz kilométereket utaznia, hogy élhessen a válsztójogával!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zara
2022. február 02. 20:05
minden külföldön élő magyar levélben szavazhat, feltéve h eleget tesz jogi kötelezettségének és bejelenti az okmányirodában h külföldön él...
Vakfolt
2022. február 02. 12:47
"Be kell vezetnünk a levélszavazást minden külföldön élő magyar számára." Más esélyetek nincs, mint a csalás. De ez sem keltette fel a figyelmemet. Alszik.
olvass
2022. február 02. 12:22
Csak arra ügyeljetek - Annácska - hogy a borítékban ne "Joe Biden vs. Donald Trump" cetli legyen véletlenül (Joe-ra x-elve). A két év előtti maradékból.
olvass
2022. február 02. 12:16
"Be kell vezetnünk a levélszavazást minden külföldön élő magyar számára." Sőt, a halottaknak is !!! (Bel- és külföldön egyaránt.) A tengerentúlon már bevált !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!