Mi Hazánk - Jobbik koalíció?

2022. január 27. 11:41

Az elmúlt évben a Mi Hazánk a Jobbikhoz hasonlóan háttérbe szorította a nemzeti radikalizmus témáit.

2022. január 27. 11:41
null
Sneider Tamás
Facebook

„Az elmúlt évben a Jobbikból kiszakadt Mi Hazánk a Jobbikhoz hasonlóan látványosan háttérbe szorította a nemzeti radikalizmus témáit, és - a vezetőség szempontjából nagyon ügyesen - élére álltak a vírustagadók, oltásellenesek csoportjainak. Határozottan elítélem az oltásellenesség terjesztését, hiszen két középkorú barátomat, családapákat is elvesztettem miatta az elmúlt három hónapban, de politikailag el kell ismerni, hogy egyedül a Mi Hazánk tudott újítani, és ezzel a lehetséges szavazótáborát növelni. A Jobbik új vezetésétől már megszokhattuk, hogy önálló gondolatok híján igyekszik úszni az árral, de ez nem mindig sikerül. Az elmúlt két évben a baloldal kommunikációs farvízén próbáltak lavírozni, de az előre győztesnek hirdetett elnök hatalmasat bukott az előválasztáson. Azóta még látványosabb a visszaesés, és folyamatos a veszekedés Márki-Zay Péterrel. Az elmúlt napokban viszont látványosan új, oltásellenes kampányt kezdtek.

Amikor Magyarország - a lassú Európai Unióra nem várva - elsőként és a leggyorsabban kezdett oltakozásba az orosz és kínai védőoltásokkal, akkor kuruzslást kiáltva még csak ennek leállítását követelték, de ma már a nyugati vakcinák ellen is lázítanak. Szó szerint idézve Jakab Pétert oltásbiznisszel, gyógyszerlobbival vádolják a tudósókat, orvosokat, kormányzatot.

Értem én a szándékot. Megy a komoly matek, hogy még hányan fognak meghalni a covid miatt Magyarországon, ebből mennyi lesz a fideszes és vajon eléri-e április 3.-a előtt a bűvös 50.000-es létszámot a halottak száma, hiszen az kétszeresen jól jönne a baloldali ellenzéknek. Minél kevesebben oltakoznak, annál nagyobb az esély a magas halálozást a kormányzatra fogni.”

Nyitókép: Mandiner-archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pragmatika
2022. január 27. 19:17
"Megkérdezhetem, hogy jelenleg, hol kérik ezt az általad szapult bármelyik igazolvány?!Mi az amit nem tudsz nélküle tenni? Miben gátol, korlátoz a hiánya, itt Magyarországon?" Semmiben nem korlátoz. EGYENLŐRE. És itt van a hangsúly. Ebben az intézkedésben az irány a zavaró, amely felé mutat.
pragmatika
2022. január 27. 18:54
"Viszont annyi IQ-juk nincs, hogy legfőbb képen a nekik szót fogadó szavazóikat nyírják ki." Nem nyírnak ki azok senkit koma. Az omikron már veszélytelen. (Legalábbis az oltatlanul védettekre.) Fenti szólásomat viszont kiegészíteném, Van a távolabbi rokonságomban még 3 család, többszörösen oltottak, mindhárom család lebetegedett. (Most értesültem róla.) Ismétlem, mi, oltatlanul védettek, tünetmentesek vagyunk.
Anonymtalan
2022. január 27. 18:36
"Minél kevesebben oltakoznak, annál nagyobb az esély a magas halálozást a kormányzatra fogni." Viszont annyi IQ-juk nincs, hogy legfőbb képen a nekik szót fogadó szavazóikat nyírják ki.
simonvitéz
2022. január 27. 18:34
Nos, nem vagyok oltásfetisiszta, ahogy oltásellenes sem. Mindenesetre azért nem fogok Toroczkaira szavazni, hogy megvédjen engem a covid diktaturától. Majd 4 év múlva meglátjuk, hol fognak tartani. Remélem a Parlamentben bizonyítják majd be, hogy képesek 4 évet ott ülni heveny osszegyurcsányozódás nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!