Habony Árpád pezsgőt bont és visszavonul

2022. január 08. 12:04

Bruck Gábornak sikerült háromszorosan is Orbán Viktor kezére játszania.

2022. január 08. 12:04
null
Kósa András
Azonnali.hu

„Ha eddig valaki nem lett volna tisztában azzal, hogy az ellenzéki összefogás valójában Joe Bident és globalista trójai falovát jelenti, akkor Bruck Gábor jön és segít, és kimondja, még csak nem is azt, hogy »Biden«, hanem, hogy maga a SZÍJÁJÉ kavar majd be! Csak, hogy a hülyének is nyilvánvaló legyen.

Ha ilyen kampánytanácsadói vannak az ellenzéknek, akkor a kormánynak dolgozók nyugodtan szabadságra mehetnek. Bruck Gábor kampánygurunak, baloldali véleményvezérnek egyetlen rádiószereplés alatt sikerült igazolnia egy az ellenzékkel kapcsolatos régi kormánypárti vádat és megtámogatni a Fidesz-kampány két fontos állítását.

Vagyis háromszorosan is Orbán Viktor kezére játszania.

Vegyük sorra! A magyar baloldal a 2004. december 5-i népszavazás óta (amit egyébként valóban gyalázatos kampány előzött meg az akkor regnáló MSZP-SZDSZ részéről) hallja a jobboldaltól, hogy nemzetietlen, a határon túli magyarokra jobb esetben ignorálandó tömegként, rosszabb esetben idegenkedve, ellenségként tekint.

Az elmúlt lassan tizennyolc évben több ellenzéki politikus próbált már emiatt Canossát járni – mindeddig sikertelenül. Legutóbb Márki-Zay Péter is, ő többször hangoztatta, hogy konzervatív emberként elkötelezett a határon túli magyarok ügye iránt.

Abban nagy nehezen megegyezett az ellenzéki pártszövetség, hogy a DK politikai nünükéjét, a határon túli magyarok szavazati jogát nem piszkálják, és szerencsére nem nagyon emlékszik már senki Szabó Tímea igen szerencsétlen parlamenti felszólalására sem, amiben számonkérte a kormányt, hogy miért viszünk szájmaszkokat Erdélybe.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. január 09. 09:59
Furcsa kimondani, de mintha az ellenzéki megmondóemberek is megrettentek volna a kormányváltás rémétől. Nem feltétlenül a saját pozícióik romlásától félnek, mert az új rezsimnek kellenek a szekértolók, hanem az rokonok, barátok, ismerősök netán az olvasók haragjától, akik simán az arcukba kenik majd egy rendes rezsi és adóemelés után, hogy Orbán alatt jobb volt. Ott már a személyes felelősség is játszik. Mindemellett ott van, hogy ha győznének is, akkor is borítékolt bukás és Dr Miniszterelnök újabb eljövetle. Tulajdonképpen nekik jó a mostani status quo.
luisbathhelena
2022. január 08. 21:13
Nem értem a cikket, se Bruckot. Evidenciákat nem kell magyarázni-mire föl a cikk?
matykox
2022. január 08. 16:31
Ez a kósa hülye. Ugyanazt csinálja, mint Bruck haverja. Kösz az emlékeztetőt Kabul rózsája erdélyi dumájára!
zseblámpa
2022. január 08. 16:20
Ha valaki igazat mond, rögtön kiveri a baloldalon a biztosítékot. "Ahhoz hogy feldühíts egy konzervatívot, hazudj neki. Ahhoz hogy feldühíts egy liberálist, mondd meg neki az igazat." Theodore Roosevelt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!