Engem meg Jon Stewart egy nagy seggre emlékeztet

2022. január 05. 18:53

Tényleg, szerencsétlen Rowlingba ki nem látta még bele a saját rémképét/frusztrációját?

2022. január 05. 18:53
null
Hont András
Hont András
Facebook

„»A komikus kifejtette, hogy őt a filmbeli koboldok az 1903-as Cion bölcseinek jegyzőkönyvei illusztrációira emlékeztetik«. Engem meg Jon Stewart egy nagy seggre emlékeztet, de ha egy idő után mindenben segget látok, akkor pszichológushoz megyek, nem a rádióba. Tényleg, szerencsétlen Rowlingba ki nem látta még bele a saját rémképét/frusztrációját? így a huszonegyedik századra ismét két fajta ember szerepel a nyilvánosságban: az egyik csinál valamit, a másik meg elmondja, hogy miként illett volna csinálnia.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I am being lied to
2022. január 07. 12:27
A lényeg: valaki mond valamit, valaki megírja: a világ elfogadja. Az első valaki cáfolja a második valakit: a világ ezt is elfogadja. Ennek a világnak tehát nincs semmi önbecsülése. Most annak kell következni, hogy a világ szarja le az első két valakit.
1000bocs
2022. január 06. 13:37
Miután Hontot valaki szájonvágta egy gyorsétteremben, az agya lassan újrabootolt és kezdi helyén kezelni a valóságot.
scandal says Jack
2022. január 06. 12:48
Beszéltem valakivel, akit viszont azért frusztrálnak a zsidók mert szegény koboldokra emlékeztetik. Nem kéne itt tenni valamit...?
Hyazinth
2022. január 06. 09:34
A képen Jon Stewart van, vagy Hont úr borostásan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!