A kormány a legsötétebb kommunista időket idézve nyúl bele a piac működésébe

2022. január 13. 07:52

Viszont riasztóbb az, hogy a Fidesznek kvázi háborús intézkedésekhez kell nyúlnia békeidőben.

2022. január 13. 07:52
null
Berg Dániel
Facebook

„A szabad piacgazdaság iránt elkötelezett politikusként természetesen felháborítónak és károsnak tartom, hogy a kormány a legsötétebb kommunista időket idézve nyúl bele a piac működésébe. Ezek az intézkedések sem a kisvállalkozóknak, sem a vásárlóknak nem jelent valódi segítséget.

Viszont riasztóbb az, hogy a Fidesznek kvázi háborús intézkedésekhez kell nyúlnia békeidőben, több mint egy évtized kormányzás után. Ez arra mutat, hogy a gazdasági és szociális összeomlás veszélye fenyeget, ínséges időket jelentve magyar vállalkozóknak és munkavállalóknak egyaránt.

A parancsgazdaság felelevenítése helyett érdemesebb lenne ambiciózus gazdaságélénkítő és vállalkozásfejlesztő programokban gondolkodni. 2022 a változás éve lesz, amikor hazánkat visszaállítjuk a fejlődés útjára, és véget vetünk Orbánék ámokfutásának!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Infidel
2022. január 16. 11:17
Félkegyelmű diverzáns, mit tudsz te a kommunizmusról meg a háborús intézkedésekről ? Azt tudtad, hogy a járványügyi vészhelyzetet júniusig meghosszabbították, van fogalmad arról, hogy vészhelyzet alatt mennyi neked nem tetsző döntést hozhatna a kormány anélkül, hogy téged megkérdezzen ? Na, takarodj vissza a CEU-ra még fényezd az elméd mert eddig szart sem értél vele.
Pitypangocska
2022. január 14. 10:17
Ennyire hülyének ne nézzetek már minket! Hetek óta hallgatjuk a folyamatos jajgatásokat az elszabadult élelmiszerárak miatt. Most meg a szabályozás miatt sírtok? Istenem, ha egyszer végre összecsomagolnátok és elhúznátok oda, ahonnan pénzelnek Titeket , akkor itt valóban Kánaán lenne! Elegem van abból, hogy permanensen émelyegnem kell tőletek.
syphax
2022. január 14. 08:56
BERG ÚR MEG HÚZZON EL IZRAELBE--B. NEJÉVEL EGYETEMBE! SHALOM!
syphax
2022. január 14. 08:54
"...A kormány a legsötétebb kommunista időket idézve nyúl bele a piac működésébe." DE JÓL TESZI--EZT IS(!)-- "A KORMÁNY"! EZÉRT(!) TARTJUK, SŐT MEGTARTJUK(!!!) EZT A KORMÁNYT. ( A PIACNAK MEG LÓFASZT A SEGGÉBE!)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!