Dobrev úgy gondolja, a választókat hamis statisztikákkal át lehet verni

2022. január 29. 09:12

A halálos születési tendenciát a jobboldali kormányok fordították meg, ezt Dobrev pontosan tudja!

2022. január 29. 09:12
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„A hazugságot az különbözteti meg a tévedéstől, hogy aki mondja, tudja, hogy nem mond igazat. Ennek az iskolapéldája Dobrev Klára minapi facebook-bejegyzése. Ezt írja: »Lehetnék boldog, hogy a baloldali kormányok alatt sokkal több gyerek született, mint Orbánék elmúlt 12 éves kormányzása alatt, de valójában dühöt érzek. Ha belegondolok abba, hogy milyen sok milliárd forint ment el arra, hogy főként a jobb módú családokat támogassa a kormány és közben nem születtek meg a várt gyerekek, akkor egyszerre vagyok végtelenül szomorú és nagyon feldúlt.«

Dobrev pontosan tudja, hogy a szülőkorú nők számához viszonyítva valójában tragikusan kevés gyerek született a baloldali kormányok alatt, és a halálos tendenciát csak a jobboldali kormányok fordították meg, de úgy gondolja, hogy a választókat hamis statisztikákkal (lásd hazudtunk reggel, éjjel meg este) át lehet verni. Lássuk akkor a hiteles adatokat, Szalai Piroskának a valóságot megmutató grafikonját. Ha valaki a baloldali kormányok teljesítményét látva végtelenül szomorú és nagyon feldúlt, igaza van.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2022. január 29. 18:55
Izland elpicsázta Orbán kézilabda válogatottját.
kiss.istvan770
2022. január 29. 12:48
Azzal, hogy a grafikonról levágták az 1.2 millió alatti részt és csak a tetejét ábrázolja, félrevezethetik a figyelmetlen olvasót. Úgy tűnik, mint ha 1995 óta ötödére csökkent volna a szülőképes korú nők száma, holott 1.55 millióról "csak" 1.2 millióra csökkent. 2008 óta folyamatosan csökken a szülő korban lévő nők (a Ratkó korszak után született nők unokáinak) száma, ennek ellenére jó közelítéssel stagnál a születések száma, azaz kevesebb nő nagyjából ugyanannyi gyereket hoz a világra. Már ez is jó eredmény, de a népesség fogyás megállításához rá kell tenni egy lapáttal.
MayorAnna
2022. január 29. 11:51
A téma, melyről mindenki kussol: Három cigány összevert, fogva tartott és autója eladására kényszerített egy védekezésre korlátozottan képes embert Egy 31 éves, korábbi közlekedési balesete miatt védekezésre korlátozottan képes, támadóitól megszabadult férfit ismerőse vitte egy rendőrkapitányságra 2022. január 24-én délelőtt. A segítséget kérő elmondta, aznap reggel egy férfivel volt találkozója egy penci címen. Az ingatlanba lépve kiderült, odacsalták, hárman vártak rá. Egyikük kiütötte, majd két társával ütötték, rúgták, ahol érték, és addig nem voltak hajlandók elengedni, amíg a több millió forintos gépkocsija átruházásáról szóló szerződést alá nem írta. Forrás: https://kuruc.info/r/2/239142/
states
2022. január 29. 11:15
A család Sztálin elvtárstól tanulta a statisztikakészítést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!