Durva cenzúrát működtettek Farkasházyék a Heti Hetesben

2021. december 15. 14:33

Kötelező volt támadni az Orbán-kormányt.

2021. december 15. 14:33
null
Rőfös Géza
Kontra

„Az ózdi rapper ugyan következetesen visszautasította, hogy véleményének elhallgatását cenzúrának lehet nevezni, ugyanakkor azt is kiemelte: abban a kultúrában sem igény, sem fogadókészség nem volt a Fidesz-kormány pocskondiázásától akár csak kis mértékben is eltérő véleményre. A hírhedt botrányhős a Partizánban járt, ahol egészséges önkritikával számolt be arról, hogyan próbálták meg a műsorigazgatók kihasználni őt.

Gulyás Marxi egyre terebélyesebb csapata népszerűségének növekedésével párhuzamosan, korábbi kereteit kinőve új helyszínre költözött. Természetesen ezt is hamisítatlan baloldali tempóval. A hagyományos és közösségi média segítségével kürtölték világgá még késő tavasszal: ha nem költözhetünk nagyobb stúdióba, végünk! Emberek, segítsetek!

Nyár végi cikkünkben foglalkoztunk a Partizán csodaszámba menő gazdálkodásával: elképesztően kevés pénzből figyelemre méltó, profi körülmények között készült tartalmat készítenek. A körítés is arról árulkodik, hogy pénz, paripa, fegyver nem hiányzik a baloldali riporter eszköztárából.

Biztos nincs mögötte amerikai tanácsadó, csak ráérzett a korszellemre: a hagyományos, kétfoteles beszélgetős műsor kereteit lecserélte egy hatalmas sárga „U” kanapéra. Bekerült a kínálatba egy zenekar, valamint egyre több, tengerentúli show-elem színesíti az amúgy is szórakoztató és igényes műsorokat. Marcinak ez úgy áll, mint tehénen a gatya, szerintünk nem volna szükség rá, hogy ilyen módon tegye ingergazdagabbá a beszélgetéseket, de valószínűleg majd belerázódik.

Egy biztos: az attitűd és a stílus mit sem változott, és erről remekül árulkodik a legutóbbi interjúalanyával folytatott beszélgetés. Majoros „Majka” Péter látogatott el hozzá, amiből egy szokás szerint színvonalas, fordulatos beszélgetés kerekedett.”

Nyitókép: YouTube

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2021. december 16. 16:12
Ez a címadás nem egy méretes hazugság? Majka ezt nem mondta. Sajnos a fogalmak kezdik elveszteni a jelentésüket.
gyaloggos
2021. december 16. 13:17
EMLÉKSZEM rá, amikor GYURCSÁNY miniszterelnök lett, akkor eleinte FA.KASHÁZY is gyalulta balfaszferkót rendesen , GÁLVÖLGYI meg Hernádi hüledeztek is, majd leestek a székről, oszt egy csapásra minden megváltozott TIVADA. GYURCSÁNYHOZ való hozzáállásában!
teuton
2021. december 16. 00:51
Es a Bayer-"show"-rol mi a velemenyed? Olyan szanalmasan szar (es itt nem a tartalmara gondolok, hanem a kivitelezesre!), hogy ennel egy 50 evvel ezelötti Vitrai-müsor 100x jobb volt. Na persze intelligencia kerdese is az egesz, amit jol mutatnak a kommentek, ki nezi Marcit es ki a primitiv bunkot...
Bácskai Bicska
2021. december 15. 20:27
Félszáz múltam. Eddig sem ismertem egyetlen majka zeneszámot sem, ezután meg jó eséllyel még ennyire se leszek kíváncsi, sem a muzsikájára (ha annak lehet nevezni), sem az előadóra, vagy micsoda. Tényleg úgy gondolom, a Föld ezek nélkül is forog tovább, és a Majkához hasonlóak nélkül is fölkel meg lenyugszik a nap, aki akrja hallgassa mint zenészt, aki akarja hallgasson rá, mint egy "okos" megmondó emberre: bizony, ez is annyi minden fölösleges sallanggal együtt ki fog maradni az életemből, és csöppet sem vagyok zavart, megbántott vagy izgatott, amiért ez így történt és így marad. Mindazonáltal mindig fölmerül bennem egy jókora kérdőjel, amit már a Bibliában is neccesnek érzek: a tékozló fiú sztorija elég meredek az én erkölcsi képességeimnek. Magyarán akkor sem értettem, máig nem sikerül megértenem, miért hallelujáznak, amikor egy hajdani Fideszt okádó, hirtelen, vesztét érezve megtér, és elkezd fideszesebb lenni a három évtizede a Fideszben hívőktől? Miért jobb az új, megtért ballibsi, aki hamut szór a fejére és miért nem azoknak a szava számít, akik míg futott a Heti Hetes, meg az összes mocsok, amit kritizáltunk és amiben Majkáék tevékenyen közreműködtek, most hamarjában "coming outolva", falfehéren közlik, hogy ők már akkor nagyon szégyellték, amit. Mi meg azt szégyelljük, ahogy most és akik vagytok, maradtatok. Mert ezek az első fuvallatnál megint retitálnak majd balra. Majka, Dopeman, meg a sok TV2-ős sztárbemondó az összes többi lila celebbel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!