Fideszes képviselő pofija virít az ebédhordón

2021. december 27. 08:05

A propaganda legalja.

2021. december 27. 08:05
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Pócs János fideszes képviselő pofija virít a jászapáti népkonyha műanyag ebédhordóján – avagy a fideszesek elképzelése a karácsony szelleméről és az önzetlen segítségről. A propaganda legalja, amikor a legszegényebbek nyomorát használja ki valaki önreklámra. Ráadásul itt nem is csak arról van szó, hogy Pócs semmit nem adott a konyhába, de reklámfelületet lát a dologban. A Pócs család anyagilag is jól jár a bulival. Az önkormányzati népkonyha véletlenül pont Pócs fiának a cégétől bérli az épületet. Azt az épületet, amit véletlenül pont a népkonyháról szóló önkormányzati határozat előtt néhány héttel vett a Pócs család.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2021. december 28. 12:40
H.Akos a te neved is ott virit a disznohizlaldan
Krupp Skya
2021. december 28. 05:04
Lónak a faszán meg a te képed virít Hathullaházi elvtárs.
Krupp Skya
2021. december 28. 05:02
Whiskys hordón meg Gyurcsány képe virít.
hakos
2021. december 28. 02:19
Konkrétan Hullaházy évek óta felveszi a milliós képviselői fizetését úgy, hogy semmiféle parlamenti munkát nem végez. Azután nekimegy a képviselőtársának, aki viszont adományoz a sajátjából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!