Az elmúlt évben naponta 13 keresztényt öltek meg

2021. december 14. 21:17

Érdekes, a keresztényeknek, a fehéreknek, a heteroszexuálisoknak és a férfiaknak nem jutott hely a plakáton.

2021. december 14. 21:17
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Globális felmelegedést sürget az Amnesty International magyarországi szervezete plakátkampányával?

*szerintetek a magyar nyelv ismeretének hiánya vagy tudatos provokáció hívta életre ezt a butuska plakátot?

Érdekes, a keresztényeknek, a fehéreknek, a heteroszexuálisoknak és a férfiaknak nem jutott hely a plakáton.

Ja, persze, hogy is mondta Niedermüller Péter (DK), ez a csapat az a bizonyos »rémisztő képződmény«… Csak halkan jegyzem meg, a keresztényüldözés mintegy 340 millió embert érint jelenleg a világban, az Open Doors jelentése szerint az elmúlt évben naponta 13 keresztényt öltek meg átlagosan, 60%-kal többet, mint korábban.

De hogy ne legyek ilyen maradi, mi van a kövérek, a korosodók a halkbeszédűek vagy a falusiak jogaival?

Ha másra nem, a szervezet politikai profilírozására biztos alkalmas volt a kampány, de az meg miért érdekes?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2021. december 15. 14:23
-zsoltkom- "Az elmúlt évben naponta 13 keresztényt öltek meg" Ebből mennyit Kína? Aki persze most orbános Magyarország barátja. És Törökország? Vagy azok az országok, akik toplistán vannak a keresztényüldözés erősségében és mégis kereskedik vele Szijjártó elfuserált diplomata. A baltás gyilkost is szabadon engedte Orbán... a kiadatását intéző azerbajdzsáni diplomatát meg kitüntette valami érdemrenddel az Orbán kormány. Éppen egy hiteltelen... keresztényüldözőket támogató Orbánunk van hatalmon. Valaki húzza meg a tokabőrét a keresztény DNS Viktornak, ha már a mindennapi keresztény halálokról van szó.
Tőzeg Áfonya
2021. december 15. 07:36
Tisztelt Akitlosz, Gránitszilárdság, T Péter, János bácsi, - Zsolt-! Minden mandiner posztnál bejelentkezik 4-5 balliberális aki azonnal szinte a cikk értelmezés nélkül megrúgdossa a jobboldali, keresztyén, konzervatív szellemiségű közéleti szereplőket újságírókat! Ez lenne a szeretet hangja amit kapitányotok MZP képvisel? Köszönjük nem kérünk belőle! Ha ti családtagjaitokat is üldöznék és megölnék akkor is ezt írnátok? Vannak missziónárius ismerőseim akik járják a világot ők azt mondják reálisnak ezek a számok.
-Zsolt-
2021. december 15. 01:12
Szóval a fenti csoportba tartozókat azért nem illetik meg az emberi jogok, azért kell állandóan piszkálni, mert keresztényeket is megölnek? Szép keresztényi érvelés, Zsuzsika! De mi van, ha ők is keresztények?
Tibi72
2021. december 15. 00:38
úú
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!