Macron ellátogatott Heller Ágnes sírjához

2021. december 14. 10:28

Ahhoz a Heller Ágneséhez, akit ez a rezsim világhíre ellenére agyba-főbe pocskondiázott.

2021. december 14. 10:28
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Egy diplomáciai tárgyalásról gyakran többet tudhatunk meg a találkozót kísérő jelképes gesztusokból, mint a hivatalos sajtótájékoztatóból. Macron azzal kezdte a vizitjét, hogy ellátogatott Heller Ágnes sírjához. Ahhoz a Heller Ágneséhez, akit ez a rezsim világhíre ellenére agyba-főbe pocskondiázott, és halálában sem tisztelt.

A legalpáribb rendszerhű trollok ma sem állják meg, hogy ne fröcsögjenek a nekik nem tetszők írásaira így: »Elmehetnél te is a Balatonba úszni!« Sokan megkaptuk már. Miután tudták, hogy délután Macron ellenzéki vezetőkkel, köztük a főpolgármesterrel is tárgyal, az Orbán-rezsim is útjára bocsátott egy üzenetet reggel: rendőröket küldött a Városházára, hogy végezzenek házkutatást nem tudni, mi után egy olyan ügyben, amelyben semmit nem adtak el semennyiért.”

Nyitókép: Ludovic Marin / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2021. december 15. 09:42
Ezeknek a mocskoknak hatalmas szerencséjük van hogy a magyar nem bosszúálló nemzet..igaz castro kurvája ?
Haát Izsák
2021. december 15. 08:48
Még nem adták el, pedig igény volna rá.
iIonah
2021. december 15. 00:36
Remélem, nem ásta ki Ági néni földi maradványait, mert ennél a Macronnál sosem lehet tudni.
netuddki84
2021. december 14. 21:23
a V4-et a nemetek egy nap alatt szetverhetik ha akarjak, csupan a cseheket kell a nyugathoz "hivni"/ 800 evig a nemet romai birodalom reszei voltak, "csak egy ugras a sugar" nelkuluk meg semmit nem er a v4 Ledvai Ildiko meg takarekra vehetne, az hogy itt irogathat az a magyar nep rendkivuli bekeszeretete, kicsit delebbre mar ossze vissza pofoztak volna az utcan, barmikor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!