Novák Katalinnak hirtelen fontos lett a női egyenjogúság és a jogállam

2021. december 27. 20:01

Vajon éveken át miért volt tagja egy nőellenes és a jogállamot lebontó kormánynak?

2021. december 27. 20:01
null
Szél Bernadett
Facebook

„Novák Katalinnak hirtelen fontos lett a női egyenjogúság és a jogállam. Vajon éveken át miért volt tagja egy nőellenes és a jogállamot lebontó kormánynak?”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 157 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. január 02. 15:07
P.s.: KIDAGADNAK AZ EREK A NYAKÁN ENNEK A BERNINEK--ÚGY NYOMJA--HOGY KIGYÜJJÖN A POPSIJÁBÚL A PÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!!
syphax
2022. január 02. 10:39
"..Vajon éveken át miért volt tagja egy nőellenes és a jogállamot lebontó kormánynak?.." Ma is tagja Dr.Orbán Viktor kormányának Dr. Varga Judit miniszterasszony--nem csak "volt tagja"(!)---LEGFÖLJEBB EZ A KORMÁNY SEM NEM "NŐELLENES", SEM NEM "JOGÁLLAMOT LEBONTÓ". Alighanem SZÉLGÖRCSEI VANNAK SZÉL BERNADETTNEK, azér' dumál ennyi badarságot.....
confitür
2021. december 30. 05:35
Nem tudom Bernike, te melyik meccset nézed ? A jelenlegi kormány sohasem volt jogállamot lebontó,és nőellenes. Ebben a kérdésben is ugyanúgy butaságokat beszélsz, mint a paksi bővÍtéssel kapcsolatban. Sajnos a gyógyulásod reménytelen.
SZK59
2021. december 29. 08:53
Bernike, annyit csunyúltál, ha nem írják oda ki böfögte föl ezt a baromságot, rá nem jövök a képről. Kezd téged felemészteni a gyűlölet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!