Szebeni István nagyon kiakadt Wahorn pedofíliát relativizáló kijelentésein (VIDEÓ)

2021. november 10. 17:56

„Elég abból, hogy bizonyos beteg emberek azt gondolják, azt csinálhatnak a gyerekekkel, amit akarnak!” – mondta a tévés, aki felszólította a cégeket, hogy ne támogassák Lakatos Márk műsorát, ahol a pedofíliát mentegető botrányos kijelentések elhangzottak.

2021. november 10. 17:56
null

Nagyon kiakadt Szebeni István a napokban nagy botrányt keverő Lakatos Márk-féle tévéműsoron, amelyben Wahorn András szélsőséges, pedofíliát relativizáló kijelentéseket tett. A műsorvezető véleményét Facebook-videóban mondta el, amelyben többek közt felszólította a műsort szponzoráló cégeket, hogy az Electorlux példáját követve ne támogassák Lakatos „produkcióját”.

Szebeni István videóüzenete:

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2021. november 10. 21:59
El kell menni szavazni és népszavazni tavasszal. És újabb négy évre a parlament balsarkába száműzni a komcsinácikat.
Giuliano
2021. november 10. 21:36
Hát,kedves,Szebenről biztosan csak véletlenül elnevezett István,énnekem a fülemben cseng az a bizonyos éjfél körülelhangzott monológ,mely bearanyozta a carrieredet,de én nem lennék a helyedben magamra rá ennyire büszke--,ennyire módfelett!!! Ja,hogy te úgy véled,hogy eltörölhető a múlt,ősatyák súgták ezt a füledbe neked...én meg aszondom,hogy látom a vízszintes embereket,akik bal ra se,jobbra selejtenek.
sersem
2021. november 10. 21:09
A Romeo es Julia maga is pedofil tortenet. Be kell tiltani Shakespeare muveit is?
MayorAnna
2021. november 10. 19:25
"Szebeni István nagyon kiakadt Wahorn pedofíliát relativizáló kijelentésein (VIDEÓ)" - ez a fölvett nevű Wahorn is csak egy zsidó - saját elmondása szerint. Persze, hogy relativizálja a pedofíliát. Fajtársa, Cond Bandit nem csak relativizálja: műveli is. És büszke rá. (És szabadlábon éli világát, a demokratikus Nyugaton.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!