Donáth Anna a Momentum új elnöke

2021. november 21. 19:51

Hajrá Anna, mindenben támogatni foglak!

2021. november 21. 19:51
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„A Momentum Mozgalom küldöttgyűlése a mai napon Donáth Anna, EP-képviselőnket választotta meg a párt új elnökének. Annával, hol elnökségi tagként, hol jelöltként, hol pedig az új politikai generáció egyik első választott képviselőjeként dolgoztuk végig az elmúlt éveket. Kampányoltunk, szerveztünk, beleadtunk apait-anyait, hogy felkészüljünk a többi momentumossal a változásra.

Őszintén hiszem, hogy az ellenzék és az ország megváltoztatásának mi, momentumosok vagyunk a motorjai. Elnökként az én feladatom volt, hogy szövetségeseinkkel közösen váljunk kormányváltó erővé. Anna és persze a teljes közösségünk feladata pedig az lesz, hogy végre is hajtsuk a kormányváltást, valódi kormányzó erővé téve az új politikai generációt. 

Hatalmas gratuláció Donáth Annának és persze a másik két jelöltnek, Orosz Annanak és Hollai Gábornak is, akik megmutatták, hogy milyen egy demokratikus, alternatívákat felmutatni képes erős és stabil közösség! A Momentum megérett az újabb sikerekre! Köszönöm nekik!

Hajrá Anna, mindenben támogatni foglak!”

Fotó: Facebook/Fekete-Győr András

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissisti
2021. november 22. 13:35
CÍMSZÓ: Jászárokszállás SZÓCIKK: Jászárokszállás, nagyk. Jász-Nagykun-Szolnok vm. 13.616 lak. A (kongr.) hitközség 1852. alakult. 1890-ig a jászberényi rabbisághoz tartozott, azután lett önálló hitközség. Első elöljárói Strasser Lipót, Schwarc Sámuel, Friedrich Mór és Schweiger Mátyás voltak. A hitközség temploma 1858. épült a tagok önkéntes adományaiból. 1872-ben nyílt meg a hitközség népiskolája. Intézményei: a Chevra Kadisa, a nőegylet, a szegényház és a rituális fürdő. A hitközség területéről származik Balassa Jenő (l. o.) a Vígszínház pár év előtt elhunyt kiváló művésze. A hitközség tagjai közül a társadalmi életben Katona Gyula orvos, Donáth Lipót ügyvéd és Friedrich Márton kereskedő hitközségi elnök visznek szerepet, nagyobb ipari vállalkozást néhai Schwarc Ármin létesített, akinek téglagyára kb. 100 munkást foglalkoztat. A hitközség történetével Herbert János: J. nagyközség monográfiája c. könyve foglalkozik részletesen. A hitközség évi költségvetése 7000 pengő, melynek egy részét szociális és filantropikus célokra fordítja. A hitközség lélekszáma 185, a családok száma 52, adót 60-an fizetnek. Foglalkozás szerint: 42 kereskedő, 3 ügyvéd, 1 munkás, 3 orvos, 1 magántisztviselő és 7 iparos. A hitközségnek a világháborúban részt vett 35 tagja közül 1 esett el. A hitközség mai vezetősége : Friedrich Márton elnök, Weisz Adolf alelnök, Berger Lajos pénztárnok, Meisler Ignác és Künsztler Fülöp gondnokok, Katona Gyula és Donáth Lipót ülnökök. A rabbiállás betöltetlen. Ez a címszó a Magyar Zsidó Lexikonban (1929, szerk. Újvári Péter) található. A felismertetett és korrektúrázott szövegben előfordulnak még hibák, úgyhogy a szócikk pontos szövegének és külalakjának megtekintéséhez nyissa meg a digitalizált oldalképet! Ez a(z) 2260. címszó a lexikon = 406. oldalán van. Az itt olvasható változat forrása: Nagy Péter Tibor: Az 1929-es magyar zsidó lexikon adatbázisa. Szociológiai adatbázisok No. 1. WJLF, Budapest, 2013
VeJoLa
2021. november 22. 10:48
Nagyon szorítok, hogy Annácska minél több mindenben hallgasson is rád!
roughneck
2021. november 22. 10:32
Hat, Fegya, mas sem hianyzik Annanak, csak az hogy te tamogassad! Maris meg akarod buktatni? Ejnye...!
Pitypangocska
2021. november 22. 09:28
A Momentum megérdemli a sorsát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!