Hahó, Mandiner!

2021. november 25. 07:29

Na, alászolgálja!

2021. november 25. 07:29
null
Varga-Bíró Tamás
Facebook

„Értem én, hogy ez egy gyűjtőoldal, ahol a vélemények között mindenféle szélsőség szerepelhet.

De egy egyértelműen oltásellenes, szekunder szégyen által sokszorosan átitatott Szakács Árpád böffenetet leközölni az már valóban a legalja.

Mi jön ezután?

Bármilyen vélemény közlése?

És ezeknek a bármilyen véleményeknek egy sajtónyilvános táptalaj létrehozása?

Legközelebb lapos Föld?

Esetleg chemtrail?

Netán magyar Jézus?

Csakhogy a fentieken nem múlnak életek...

Na, szóval a lényeg az, hogy amíg nálatok ez a fajta algoritmus él, addig nem járulok hozzá a Mandineren cikkeim, Facebook-posztjaim, vagy más szellemi termékem másodközléséhez!

Kivételt képez a tilalom alól ez a poszt. De attól nem félek, hogy éltek a lehetőséggel.

Szívem szerint azt mondanám, hogy minden, nálatok megjelent korábbi írásomat töröljétek, ám sajnos ez jogilag nem áll módomban.

Na, alászolgálja!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2021. november 26. 08:50
Tomika hülyelvtárs, az "alászolgálja" helytelen, az "alászolgája" a helyes, az "alázatos szolgája" "aláz'szolgája" további "rövidüléseként.
crydog
2021. november 26. 06:53
Tamás ne haragudj, nincs igazad. Ha egy cikk, egy vélemény nem tetszik akkor ne hozzák le? A mainstream médiafelületeken lehet. Ők ilyenek a más véleményt nem akarják hallani. Vagy legyen olyan cenzúra mint a HVG, 444m stb kommentfalán ahol a kormánypárti véleményeket törlik? Vagy a kormány válaszát egy-egy alaptalan vádaskodásra egyszerűen nem hozzák le? Itt a Mandin naponta hoznak le anyagot olyan balos "megmondóemberektől" akitől hányinger kerülgeti az embert. Mi is háboroghatnánk , hogy ezeket minek? De akkor is tiszta képet kapnánk az ellemzék állapotáról, aljasságáról, ha csak a saját szájízünk szerinti véleményeket szemléznénk? Én személy szerint egy fillért sem akarok áldozni egy balos liberális szennylap támogatására sem. A Mandin viszont megvan minden amit érdemes elolvasni. Szakács számomra egyenlő az oltásellenes baloldallal. Gyurcsány "halálosztó" házaspár nem ugyanezt csinálta? Maszk nélkül, az oltás ellen kampányolva - valószínűleg - több ember haláláért felelősek.
Autofocus
2021. november 25. 23:18
Mondjuk a Szakács Árpád tényleg hardcore kvadrát elmebeteg. Fekete humor kategőria szemlézni.
Highlander07
2021. november 25. 21:25
Varga b. akkor kezdett megkattanni, amikor a fideszhez csatolódott. Egyébként meg egy lapon említeni Jézus származását kutatókat és a kísérleti oltást elutasítókat(vagy ettől tartókat) a "laposföldesekkel", kritikán aluli. Ilyen ostoba írást nem nagyon olvastam még, amit itt előadott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!