Márki-Zay Péter, szerintem kezd a gyógyítást a szövetségeseid gyűlölettől torzult lelkével

2021. november 16. 16:28

A lassan ócska tv prédikátorrá silányuló baloldali miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter, a szeretetről prédikál.

2021. november 16. 16:28
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Márki-Zay Péter, szerintem kezd a gyógyítást a szövetségeseid gyűlölettől torzult lelkével.

Sok sikert a munkádhoz!

Miközben a lassan ócska tv prédikátorrá silányuló baloldali miniszterelnök-jelölt Márki-Zay Péter, a szeretetről prédikál, ő maga, és az őt jelölő baloldali pártok vezetői a nyilvánosság terein a legkeményebb, kommunista időket idéző, ideológiai alapon történő, a jogállamiságot alapvető követelményét, a jogbiztonságot terjesen félretevő módon akarnak politikai ellenfeleikkel leszámolni.

Emlékezzünk csak vissza, hogy a miniszterelnök-jelölti vitának hazudott kampányeseményen, a jelöltek egymásra licitálva fogalmazták meg az esetleges politikai leszámolás részleteit.

Volt ott minden: kihelyezett per Felcsútra; repterek lezárása; bankszámlák befagyasztása, indoklás nélküli elbocsátás, alapos gyanú nélküli letartóztatás, kézi vezérelt rendőrség, ítélet nélküli börtönbüntetés, vagyonelkobzás; művészek tönkre- és földönfutóvá tétele.

»Az egyre erőszakosabbá váló verbális hadviselés az ellenzéki kampány egyik leghangosabb licitversenyévé szélesedett. A baloldali pártok egyes vezetői úgy gondolják, hogy minél súlyosabb erőszakkal, minél durvább hangnemben fenyegetőznek, annál népszerűbbé válhatnak az Orbán-ellenes protestszavazók körében. A tavasz óta tartó fenyegetés-sorozat ezért vált egyre radikálisabbá, a politikai alapállás szélsőségessé.« (Nagy Ervin, Radikalizálódó baloldal)

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a baloldal által folytatott gyűlöletpropaganda veszélyezteti a társadalmi békét és az ország stabilitását, amely elengedhetetlen feltétele a fejlődésnek.

Ennek a gyűlöletkoalíciónak a vezetője Márki-Zay Péter.”

Fotó: JOHN THYS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. november 17. 11:21
Kötter elvtárs! Mi van a skizofrén pszichopata nyáladzó GAZDÁDDAL?
Farkas Piroska
2021. november 17. 10:46
KEZDD a gyógyítást egy kis helyesírással, Mr Kötter !!!!!!!
Emery4919
2021. november 17. 07:15
TV-prédikátor. Hogy ez nekem mér' nem jutott az eszembe?
Tidal_wave
2021. november 16. 22:30
Az ellenzék egyetlen törekvése évek óta, hogy az egyébként szavazni nem járó csőcseléket berángassa a fülkékbe. Ha csak az az egyébként hatalmas tömeg, több mint 70% megy el, aki legutóbb, akkor még a teljes ellenzéki összefogás sem fog nyerni, mert a '18-as Jobbik szavazók negyede-harmada nem fog a Gyurcsány féle mosléklistára szavazni. Ezt ők is tudják. Ezért megy a legalpáribb lumpenproli hergelés, a kocsmák népét, az örök frusztrált veszteseket, akik elhiszik, hogy Antall, Horn, Gyurcsány vagy éppen Orbán miatt megy szarul nekik, nem a saját tehetségtelenségük miatt, ezeket akarják proteszt szavazóként berángatni a szavazó fülékekbe, a legaljasabb bolsevik ösztönöket felhasználva, azokra apellálva...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!