Eddig úgy tudtuk, a négymillió koldus országában élünk

2021. november 02. 13:06

Erre tessék, most itt ez a 24.hu is: „vágtatnak a bérek”.

2021. november 02. 13:06
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Mai hír

Most itt ez a 24.hu is, most tessenek hozzászólni. Eddig úgy tudtuk, a négymillió koldus országában élünk, ahol a kiszipolyozott éhezők szomjúhozzák a Jakab parizerjét meg a Márki-Zay forradalmát, erre tessék: »vágtatnak a bérek«.

Most mi lesz így mivelünk? Hát hová fussunk egy kis jóféle nyomorúságért, bassza meg?

Még szerencse, hogy ezeket a »vágtató béreket« is be lehet ágyazni valami negatív hangulatba, nevezetesen, akkora a vágtatás, hogy »leszakadnak a nyugdíjak«. De szar lehet büdös, ócska, primitív, lumpenproli kommunistának lenni, és az irigységen kívül semmi mást nem érezni.

De szar lehet 24.hu-nak lenni…”

Nyitókép: Bayer Zsolt Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2021. november 03. 07:05
Huszonöt éve a tanári pályán nekem még nincs meg a nettó 200 000 forintom (500 forint híja van), pedig egy Gyurcsány-ellenes cikkem volt az alfája előző munkahelyemről történt távozásomnak.
Republik
2021. november 02. 18:33
Vágtatnak a bérek!A pofám leszakad!A parlamentben lehet hogy vágtatnak,vagy a médiában ott vágtatnak.
kortárs
2021. november 02. 17:35
Annyira jó lenne ha a balfékek kimennének valamelyik bezzegországba három hónapra (mondjuk Romániába), ott összeszednék a bezzegmilliókat per hó és lenyugodnának. :) és nekünk is lenne egy békés negyed évünk itthon. ;)
kaltran
2021. november 02. 17:08
Mindez igaz. Ám nyugdíjprémium, meg beharangozott teljes 13. havi ellátmány ellenére nem megspórolható az a megállapítás (tudom, mert nyugdíjam miatt szakadok lefele mint a rosseb) hogy az alapmegállapítás igaz, a nyugdíjakkal elfelejtettek kicsit jobban törődni. Nem tudom ilyen jó gazdasági helyzet alapján miért nem lenne megléphető egy minimum 20%-os nyugdíjemelés? Hosszú ideig ki tudtam kalkulálni, hogy havonta mennyit tudok félretenni, most már pár hónapja az van, hogy a francba, már megint mennyivel léptem túl a költségvetésemet? És lassan nem lesz honnan pótolni. Én a magam részéről a Fideszre fogok szavazni, de ne legyünk vakok, meg fogom érteni azokat a nyugdíjasokat, akik sutba vágják türelmüket és az urnáknál büntetni fognak. És ezt a szegmenst nem spórolhatja meg a Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!