Bandaharc a korrupció árnyékában

2021. november 18. 06:57

Karácsonynak valószínűleg már az óvodában is teljes kudarc volt a jele.

2021. november 18. 06:57
Ágoston Balázs
Ágoston Balázs
Magyar Nemzet

A cirkuszi bohócként csetlő-botló Karácsonynak valószínűleg már az óvodában is teljes kudarc volt a jele, ilyképp mélységesen indokolt volt emlékezetes kesergése 2018-as vesztes import-miniszterelnök-jelöltsége idején: »Alapvetően az az érzésem, hogy a f…szért hagytam magam rábeszélni erre […], mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem.« Igaz volt ez Karácsony dicstelen miniszterelnökjelölt-jelöltségére is, amire szintén – ugyan mi a fenéért? – hagyta magát rábeszélni.

Akárcsak a főpolgármesterkedésre. Ebbéli működése – vagy inkább működésképtelensége – mindössze két kétségbeejtő év alatt korábban soha nem látott forgalmi dugókat, csövesparadicsomot, bűzt, mocskot, továbbá korrupciógyanús busztendert, előre lezsírozott és ezért a Gazdasági Versenyhivatal által megbírságolt villamosbeszerzést eredményezett a mazochista Budapesten. A teljes tehetségtelenségre és fejetlenségre jellemző, hogy újabban egyes villamosmegállókban sem képes az adott járat közlekedési irányának megfelelő papíralapú menetrendet kihelyezni a Draskovics Tibor igazgatósági elnök fémjelezte Budapesti Közlekedési Központ.

Szánnánk mindezért a nyomorúságért Karácsonyt, de a szánalom rögvest elillan, ha tudatosítjuk magunkban, hogy a hórihorgas főpolgármester mégiscsak egy jellemtelen kommunista, akinek árulással, dezertálással tarkított közéleti pályafutása Gyurcsánytól Gyurcsányig ér. A rabolt Apró-villában pöffeszkedő szemkilövető súgójaként kezdte, a hazafiatlan népfront pszichopatájának városházi hiénafalkáját szabadjára engedő hasznos idió­taként végezte.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. november 18. 19:48
Tökeletes, sajnos! A ven libsikomcsi horda erre kepes, a korrupcio letezik, amivel hazalnak, jelentgetnek brüsszelben, csak az eppen naluk van! Aljasok arulok, takarodjanak!
garabonciás
2021. november 18. 09:42
Egy percig sem feltételeztem, hogy jobber pártunknak és kormányunknak vagy bármely jobboldali brigádnak szükséges apparátusa és bátorsága volna mindezen ügyek kiszimatolásához. Ami igazán érdekelne, és, a cikkíróval ellentétben, köszi, de nem fröccsözgetnék olyan kedélyesen: lesz erre az egészre válasza az oly féltve őrzött fakek és ellensúlyok rendszeréenk, moccan a tekintélyében és anyagiakban megerősített rendőrség, mi lesz az állítólag kézivezérelt ügyészséggel, na és, t. bíróágaink, marad az a jól begyakorolt függetlenség minden nyomorult balos disznóság esetén, vagy látunk valami más filmet is végre? Marad a szokásos kenegetés úgy, hogy pár évtized múlva kipottyan a végén a rendszerből valami jó humorral megáldott ítélet.
aaa1
2021. november 18. 09:25
Ez mit jelent, hogy teljes kudarc volt a jele az óvodában? Ezt hogy kell értelmezni, elképzelni? Ez a Bazsi lehet, hogy egy sikeres ember -ellentétben egy főpolgármesterrel- de hogy fogyatékos, az biztosnak tűnik.
..--..
2021. november 18. 09:09
-zsoltkom- " Bandaharc a korrupció árnyékában" "A küldöttek negyede távol maradt a Fidesz kongresszusától A küldöttek megközelítőleg negyede nem jelent meg a kormánypárt hétvégi tisztújító kongresszusán – derült ki a Fidesztől kapott adatokból. A hiányzókon kívül félszáz olyan küldött is akadt, aki megjelent ugyan, de a szavazáson nem vett részt." https://bit.ly/3FomjaP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!