Folytatódik a cirkusz

2021. október 08. 11:49

Gyurcsány lecserélte a bukott Karácsonyt.

2021. október 08. 11:49
null
Volner János
Facebook

„Karácsony Gergely bejelentette, hogy az előválasztáson visszalép Márki-Zay Péter javára. Látszólag nem várt fordulat következett be a baloldali előválasztási mizériában, azonban a Gyurcsány által vezetett, hatalomért folyó cirkuszban már semmin sem lepődünk meg. Jellemző Karácsonyra, hogy még a végtelenül elbaltázott kampányának főnökét, Gál J. Zoltánt is Gyurcsány Ferenc biztosította.

A Volner Párt állásfoglalása egyértelmű: Mindegyik baloldali miniszterelnök-jelölt ahhoz a szélső-liberális és újbaloldali hatalmi erőtérhez tartozik, amellyel nemzeti és konzervatív embernek semmi dolga sincsen.

A mi politikai közösségünk továbbra is az eredeti Jobbik alapító nyilatkozatának szellemében folytatja a közéleti tevékenységét, azaz számunkra továbbra is a szélső-liberálisokkal összeforrt kommunista utódpártok távoltartása a hatalomtól jelenti a legfontosabb célt.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. október 09. 10:48
,,Gyurcsány lecserélte a bukott Karácsonyt.” - írja anélkül, h figyelembe venné, itt elsősorban a választók preferenciáinak a kiszolgálásáról, és nem politikai karrierekről van szó. Kedves Szerző! Azt tudja, h ezzel a honfitársai túlnyomó többségét köpi szembe? A Fideszre szavazókat is.
-Zsolt-
2021. október 09. 00:34
Ez a majom ahelyett, hogy a partvonalon kívülről senkiként senki pártjából oszt mindenkit, miért nem jelentkezik állásra Rogánnál? Vagy már most is onnan pénzelik? Amiket mond, az alapján simán ott a helye. Ennek már MZP is baloldali és Gyurcsány embere, akit a saját felesége ellen támogat? Mi van? Normális?
kovácslajos1930
2021. október 08. 22:47
Akkor is Gyurcsányt látnák a háttérben ha kövér házelnök lenne az ellenzék jelöltje, annyira ismeretlen számukra a tisztesség és erkölcs
kovácslajos1930
2021. október 08. 22:44
Idióta orbántermékek akkor is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!