Én bizakodva várom a tavaszt és a közös munkát Péter vagy Klára vezetésével

2021. október 14. 14:20

Így döntöttem.

2021. október 14. 14:20
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Nem volt szinte olyan óra az elmúlt napokban, hogy ne kérdezze meg valaki: Te hogyan fogsz dönteni? »Klára vagy MZP?« Sokat gondolkodtam, minden lehetséges érvet figyelembe vettem a második fordulóban leadott voksom előtt.

Klárát nagyon tiszteletem, harcostársamnak és barátomnak tartom, akivel eddig és ezután is együtt fogok dolgozni a magyar emberek érdekeinek európai képviseletében. Az első fordulóban Karácsony Gergelyt támogattam, hiszen gyermekkori jóbarátom és a szűkebben vett politikai közösségem egyik vezetője, miniszterelnök-jelöltje volt. Mostani döntésemben nem hagyhattam figyelmen kívül, hogy Gergő – és például Botka László – kit ajánlott az ellenzék közös kormányfő-jelöltjének, ahogyan azt sem: az MSZP elnöksége hivatalosan is beállt Márki-Zay Péter mögé. Második voksomat tehát rá adom. Látva, hogy mennyi új ember mozdult meg azért, hogy szavazzon az előválasztáson Péterre, igazolva látom azt a vélekedést, hogy vele sikerülhet leginkább a társadalmi többséget megszerezni. Mert most nem a baloldalnak keresünk vezetőt, hanem a sokszínű, a NER-t leváltani akaró, korszakváltó tömegnek.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libbantkommunista
2021. október 17. 06:50
Mennyiért árulod a hazánk kilóját manapság?
madárinfluencer
2021. október 16. 14:25
Megértem, mert Péter és Klára (nem Klára és Péter?) egyformán ki lesz szolgáltatva a legnagyobb koalíciós párt vezetőjének, FERENCnek.
Jaja
2021. október 15. 20:28
Ujhülye! Sosem képviselted a Magyarokat Brüsszelben. Te megélhetési politikus.
Jaja
2021. október 15. 20:05
Ujhülye! Sosem képviselted a Magyarokat Brüsszelben. Te megélhetési politikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!