Megújuló Európa frakciónk ma nagy többséggel választott meg ismét alelnökének

2021. október 20. 21:47

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra az újraválasztás.

2021. október 20. 21:47
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Megújuló Európa frakciónk ma nagy többséggel választott meg ismét alelnökének – a 98 fős frakciónkból 83-an vettek részt a voksoláson, én 67 szavazatot kaptam. Köszönöm a támogatásukat és egyben gratulálok a szintén újraválasztott első alelnöknek, Malik Azmaninak, valamint a többi, most megválasztott alelnöknek is.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra az újraválasztás, köszönöm a frakció tagjainak, hogy ekképp is elismerik munkámat és támogatnak.

Ez az újraválasztás is megerősít abban, hogy tovább kell haladni a megkezdett úton. Küzdelmes időszak van mögöttünk, elég, ha csak a jogállamisági mechanizmus megalkotására gondolunk – egyedüli magyar EP-képviselőként én is ott ültem a tárgyalóasztalnál, amikor életre hívtuk az eljárást –, illetve arra, hogy az Európai Bizottság még mindig nem hajlandó alkalmazni ezt. Tudom, hogy az előttünk álló időszak is hasonlóan küzdelmes lesz, de azt is tudom, hogy mi készen állunk.

Az Európai Parlament harmadik legnagyobb frakciójának alelnökeként az elkövetkezőkben is minden erőmmel egy szabad, igazságos, zöld és erős Európáért és Magyarországért fogok dolgozni.”

Fotó: Cseh Katalin, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. október 21. 22:06
Hogy kerülhet az ep-be olyan ember aki életébe nem nyert semmi féle választást?
NTLLK
2021. október 21. 21:21
És?!
Kamov
2021. október 21. 20:55
Bravó! Máglyára vele!
kitiltott
2021. október 21. 19:20
Itt is látszik hogy az EU van a mikutyankkolke effektus erősebb az igazsag keresésénél Minimum az OLAF vizsgálat eredményét megvarhatták volna a mocskok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!