Előbújt Farkasházy Tivadar, VV Zsolti, és Dévényi István is

2021. október 26. 14:40

Ez történt az ellenzéki hétvégén.

2021. október 26. 14:40
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Mozgalmas időszakon vagyunk túl. A Békemenet ugyanis kibillentette az ellenzéki tábor jelentős részét az addig szokásos álomvilágukból. Vajon hogyan szembesültek a valósággal? Miket ajvékoltak, posztoltak, nyilatkoztak nekünk? Ha esetleg lemaradtál volna, mi összefoglaljuk!

Tivadar (75) nagynyugdíjas

Kezdetben még nagyon reménykedett. El is indult az ellenzéki nagygyűlésre, de meglátta, hogy ez a nagygyűlés tulajdonképpen egy olyan kisebbfajta nagygyűlés csak. Aztán látta, hogy a Békemenetre több busz jött, mint ahány ellenzéki az ellenzéki nagygyűlésen tüntet. Ettől kurvára megharagudott a magyarokra meg persze a buszokra is. Gondolta, ír valami olyasmit, amiben összekombinálja a kettőt. Közben kurvára dühös meg elkeseredett volt. 

Zsolt (30) konferanszié

Teljesen izgalomba jött attól, hogy nem volt hiábavaló az a rengeteg belefeccölt munkaóra, amit a pihe-puha kanapéján ücsörgő ellenzéki politikusok eltöltöttek nála. Egész végig arról beszélt, mennyire fel van ajzva a tüntetés látványától. Valójában azonban semmi másra nem tudott koncentrálni, mint az arca előtt meredező kőkemény zászlórúdra, amin egy lágy esésű jobbikos zászlóval játszadozott a huncut nyugati szellő.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2021. október 26. 17:39
Brutális pofont kapott a moslékcsőcselék! Hát igen, szombaton beköszönt nekik a valóság!! Szar lehet ez a szavazóiknak is miután évek óta hallgatják az ellenségi politikusoktól meg a cselédmédiától, hogy a fideszt már senki nem támogatja... Szombaton láttuk, hogy tényleg nem... :-))))) Mi mást is lehetne erre hazudni, mint buszoztatás...... Ráadásul ők buszoztatnának, de nem kíváncsi rájuk senki! Ez is látszott hétvégén! Csoda, ha őrjöngenek? :-))))
Most80
2021. október 26. 17:04
Kurtz megint remek. Galaktikus összellenzéki tömeggyűlés: szegény balfékek, ennyi pártelnököt végighallgatni...meg hát nem is nagy orátorok ezek a szedett-vedett (ex-)elnököcskék, lássuk be. Ki jönne izgalomba egy feGyőr szónoklattól? Vagy MZP "csak felfeléjétől"?
röviden
2021. október 26. 16:41
Kellemesen gonosz. :)
Jacques de Molay
2021. október 26. 15:51
A dévényi nevét olvasván, mindig köphetnéke támad az embernek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!