Donáth Anna felvetés-felelek

2021. október 11. 14:19

Szia, Anna! Mostanában nagyon rátok járt Feri rúdja.

2021. október 11. 14:19
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Elborzadva olvasom, hogy okleveles muciológusként megint az energiaipar körül sündörögsz, jobbnál jobb ötleteket adva az ebben dolgozó szakembereknek. Kösz, de ahogy vaddisznóval se terveztetünk sugárhajtóművet, úgy veled meg a többi hozzád hasonló társadalomtudóssal se semmit. Elmagyarázzuk, miért!

Az olcsó energiának vége, beköszöntött az energiaszegénység kora. 

Igen, Németországban meg Nyugat-Európában, ahol a hozzád hasonló sötétzöld elmebetegek nagyon ügyesen tarkón lőtték az energiahálózatot, miközben ciánkapszulát haraptattak el vele. De Magyarország szerencsére nem ilyen. Persze ez nem rajtatok múlt, hanem a drága Isteni Fideszen, ami megint jól döntött, hogy nem benneteket választott, Anna.

»Orbán Viktor pedig kapva kap az alkalmon és régi reflexihez nyúlva újabb hazug háborút indít kedvenc ellensége, az Európai Unió ellen.«

Nem, most az egyszer tévedsz. Most k*rvára nem indítunk semmiféle háborút, csak az otthon kényelmes melegéből mosolygunk azokon az idiótákon, akik majd pokrócba takarózva szitkózodnak ránk a milliárdos kis palotáikból Nyugaton.”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. október 11. 20:56
+ Xixó
zakar zoltán béla
2021. október 11. 20:56
gréczyé nem?
aldasban es hitben elve
2021. október 11. 20:43
Az ilyen erkölcsi hulla szétnyomott otvaros pedofil család rongy nőstény ének a pias barom botja nem elég. Ennek egyszerre egy csődör is kevés. Eme hiányérzet a szukakat ingerültte teszi. Nem baj cafat nusi ! Majd a fasza apuci haza kerul, akkor kielegulsz te senkihazi hazarongya.
teljesenertelmetlen
2021. október 11. 17:56
Ugye ez az a szakértő zöld párt, akik szerint a napelem, az egy kis atomerőmű...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!