Kis magyar közéleti abszurd

2021. október 19. 07:13

Mekkora vicc, hogy a baloldali előválasztást az nyerte meg közel kétharmaddal, aki állítólag jobboldali.

2021. október 19. 07:13
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Dobrev Klára állítólag a Pereputtytörvénynek nevezett katyvasszal szeretné visszaszerezni a fideszes bűnökkel megkaparintott, és unokákra íratott ingatlanokat.

Milyen abszurd már ez az egész, nem? Jó, hogy már nem azt akarja törvénybe foglalni, hogy leendő házastársak nem vehetnek a későbbi anyósuktól felnyalt kölcsönnel áron alul timföldgyárat. Mi lesz a következő ötlete? Feles többséggel – ami egyelőre úgy 38 százalék – akar netán alkotmányozni egy kicsit?

Mekkora vicc már, hogy a baloldali előválasztást az nyerte meg közel kétharmaddal, aki állítólag valódi jobboldali, nem úgy, mint Lyézus Krisztus, aki szerinte az első baloldali volt. Írnák hozzá a homoerotikus ódákat, az a tornászcsaj a kisszobából meg végre 576-odszorra is meglátná benne az Igazit, aki végre elveszi a szüzességét. Olyat is lehetne, hogy a győzelme miatt párt nélkül is helyeket követeljen magának a közös listán.

Azon röhögnénk a legnagyobbat, ha az önmagát legLYobbik tanítványnak tekintő Lyákobot annyira megszívatná a Feri, hogy valamelyik atyai jóbarátja – mondjuk Magyar György – csak egy negyedik helyet számolna neki. Szerencsére ez az egész olyan képtelenség, mintha az objektivitás zsinórmértékének tekintett HVG annyira le akarná győzni Bíró Möriennt a karácsonyszopó-versenyben, hogy odaphotoshoppolná Karigeri elhullott tejfogait az üres helyekre.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gavemenp
2021. október 19. 11:50
Három éve még jobboldali volt a Békemenetesek szerint is: https://www.valaszonline.hu/2021/10/19/sajtoklub-marki-zay-2018-velemeny/ Néha használják az agyukat is. Amúgy a lényeg: ".... sokan fennakadnak azon, hogy Gyurcsány Ferenc még mindig létező, mérhető szereplője az ellenzéknek. Igen, a szomorú tény ez. Úgy gondolom, hogy ennek a helyzetnek két felelőse van: a Fidesz, amely 2010 előtt megígérte az elszámoltatást, kilátásba helyezve akár személyesen a volt miniszterelnök bíróság elé állítását. Ebből semmi sem lett. És persze felelősek az ellenzéki pártok, amelyek nem voltak képesek 11 év alatt kivezetni a Gyurcsány-problémát. Cserébe rendeztek egy előválasztást, ahol személyesen Claire Underwood indult. És a választók megbuktatták. Budapesten például Márki-Zay olyan vereséget mért a Gyurcsány-családra, mint korábban csak Orbán Viktor."
bagira
2021. október 19. 11:08
Kíváncsi vagyok a Princz Gábor pereputtyát is utol éri a törvény , Posta bank 145 milliárdja eltűnésével kapcsolatban , esetleg a volt feleségét is elszámoltatják . Andrea a volt férje után ment az osztrákokhoz a két gyerekkel gondtalanul éltek . Még tovább bogozzuk az ügyet mind azok mszpsek Kovács László és társai akik suttyomban Princzet látogatták háttérben a 145 milliárdot egymás közt osztogatták érintettek . Igazából a volt mszp átvedlett dkba az szdsz érintett szálak összefutnak mehetnek a börtönbe . Nem egy két ballisi csinálta az egész ország kifosztását hanem az egész mszp-szdsz koalíció. Jut eszembe a gyurcsánnyal élükön. Mai napig a 145 milliárd senkinek se hiányzik , de emlíhetjük a 4metró ügyet a 165 milliárd eltűnése jahhh nemzetközi bűnbanda keze beleér, Legelőször a Kájika a brüsszeli kebelbarátainál is kutakodjon , Brüsszel a parlameti felszólalást betiltották ez ügyben , továbbá a nyugati mellett a gazos terület meg nem épült kormányzati hívatalt számolatlan milliárdok eltűnésével kapcsolatban. Csodálkozunk hogy az ország vagyona eltűnt , ott van az elvtársak tulajdonában . Magyarok magukat kifosztatják a rabló ballibsikkel visszaszavazzák őket.
manitowoc
2021. október 19. 09:44
"Mekkora vicc, hogy a baloldali előválasztást az nyerte meg közel kétharmaddal, aki állítólag jobboldali." Ugyan már, ezredeském... Emlékezhetnél (de persze, nem teszed) a magyar politikai életben történt, ennél sokkal nagyobb "viccekre". Például, amikor a Orbánék koalícióba léptek a "Fidesztől legtávolabb álló" Kisgazdapárttal, - amelynek értékrendjét ők "nagyon élesen elutasítják", - amely párt politizálását ők "végzetesnek tartják", és - amely párttal a koalíció "a legrosszabb álmukban se kerüljön elő". Vagy az, hogy 2006 óta Orbánék hátukon viszik be a parlamentbe a kereszténydemokratákat, akiket vallásosságuk miatt korábban tahó bekiabálásokkal gúnyoltak. Ezredeském, emlékezz csak...
Armageddon
2021. október 19. 09:41
Vérkomcsi? Mondta, vagy csak jó f idiótaként prejudikálsz? Ha valaki nem rezsimszopó az vérkomcsi? Ti mind ilyenek vagytok, vagy csak te?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!