Kérdeznénk

2021. október 08. 11:21

Ha meghívnak minket egy úgynevezett sajtóeseményre, akkor nem kulisszának megyünk X politikus Nagy Bejelentéséhez.

2021. október 08. 11:21

„Utálok biodíszlet lenni. (Ezért nem értem sosem azokat sem, akik felállnak ilyennek egy politikus mögé, a pulpitusra.) Tudomásom szerint így van ezzel a legtöbb kollégám is. Ha meghívnak minket egy úgynevezett sajtóeseményre, akkor nem kulisszának megyünk X politikus Nagy Bejelentéséhez, hanem azért, hogy kérdezzünk tőle. Azt, amit szeretnénk, a saját szempontjaink szerint. Mondhatni: kérdésekkel zaklatni az illetőt – hogy a közmédiás klasszikust idézzem. Mert ez a munkánk.

A Fidesszel és a kormánnyal kapcsolatban már régóta nem tudjuk tisztességesen elvégezni, hiszen a legritkább esetben kérdezhetjük meg őket. (Leszámítva persze Gulyás Gergelyt, aki valóban akár órákig is állja a kérdéseket a kormányinfókon, változóan információgazdag válaszokat adva rájuk.) Jellemző, hogy a kormány részéről Orbán Viktor évi egyalkalmas kormányinfós megjelenését szokták ellenpéldaként felhozni. Kövér László pedig a cinikusabbnál is cinikusabban nyilatkozott a héten az Inforádiónak, amikor azt mondta: azzal, hogy a parlamenti ülésterem teljes szintjéről kitiltotta az újságírókat, szerinte nem csökkent a parlamenti tudósítások színvonala.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuszka
2021. október 08. 16:27
hát igen, Geri még az ellenzéki/független sajtónak SEM nyilatkozik Budapestről, annyira nem ért hozzá
Gullwing
2021. október 08. 15:09
Miról sivalkodsz te kis szarkupac, gelike nem válaszolt a kérdéseidre? Na hát ílyen szar gyerekekből áll a brancsotok, nem véletlen moslék a második nevetek!
balbako_
2021. október 08. 15:06
Hányszor nyilatkozik az ellenzék mondjuk a Hír tv, nek vagy a Pesti Srácoknak?
zakar zoltán béla
2021. október 08. 13:53
kkkkkkkkkkkkkkkkóóóóóóóóóóóóóóssssssssssssssssssaaaaaa sumi
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!