A hírt tudjátok

2021. október 08. 12:42

Megértem Gergely döntését.

2021. október 08. 12:42
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Kedves barátaim!

A hírt tudjátok. Karácsony Gergely visszalépett. Megértem Gergely döntését.

Továbbra is arra kérlek titeket, vegyetek részt a második fordulóban. A második forduló nem csupán két jelölt küzdelme, hanem az ellenzéki erő felmutatása, és ez az az erő, ami 2022 áprilisában majd elsöpri a Fideszt!

Arra kérlek titeket, menjetek el szavazni, és szavazzatok Dobrev Klárara vagy Márki-Zay Péterre! Bárkit is választotok, ott fogok állni mögötte, hogy helyben és országosan is legyőzzük a Fideszt!

Köszönöm, Gergő, hogy képviselted mindazt, amit én is gondolok a világról, és amelyre Józsefvárosban és Ferencvárosban a szavazók 40 százaléka szavazott! Köszönöm, hogy segítetted a kampányomat, és segítettél abban, hogy én legyek az ellenzék közös jelöltje Józsefvárosban és Ferencvárosban!”

Nyitókép: KlikkTV

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. október 08. 22:53
Valak felhivta-a feleslegesen elszórt pénz miatt-akitől a Geri ugy fél,mint a TóCsátol anno-hogy elássa. A politika veszélyes üzem.
motoman
2021. október 08. 22:14
Erre az emberre elég ránézni és már ki is ismerted!
Volo
2021. október 08. 21:34
Te rohadt hazug Jámbor! Azt mondtad 2018-ban, hogy eltünsz a közéletből! Tartsd be legalább ezt az egy igéretedet!
linkeloe
2021. október 08. 20:12
Ez az arc hogy hasonlít a Göncz Kingára?!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!