Ideje erőt és egységet mutatni!

2021. október 15. 07:11

2012 óta talán most van a legnagyobb szükség arra, hogy békemenetet tartsunk.

2021. október 15. 07:11
null
Fritz Tamás
Magyar Nemzet

„A Civil Összefogás Fórum (CÖF) által szervezett békemenet a nemzeti szuverenitás és a konzervatív, keresztény értékrend védelmében létrejött civil társadalmi mozgalom, amely immáron kilenc éve, 2012 januárja óta indul el akkor, amikor arra a legnagyobb szüksége van az országnak. Az alapkérdés pedig az: 2021 őszére olyan helyzet alakult-e ki hazánkban, az unióban, a körülöttünk lévő világban, hogy ismét az utcára kelljen mennünk?

Azt gondolom, 2012 óta talán most van a legnagyobb szükség arra, hogy békemenetet tartsunk.

Annál is inkább, mert a globális liberalizmus emberei és magyarországi csatlósaik, a balliberális ellenzék a végső csatára készül az Orbán-kormány ellen, a jövő évi parlamenti választásokon bármi áron, de meg akarják buktatni a kormányt. Céljuk egy olyan birodalmi Európa megteremtése, amelyben az olyan ellenálló, szuverenitásukat a végsőkig védő nemzeteknek, mint Magyarország és Lengyelország, nem osztanak lapot.

A globalisták és a szuverenisták küzdelme mind Európában, mind Magyarországon a csúcsához érkezett; ezért, és leginkább ezért van szükség a békemenetre, amely demonstrálja, hogy az Orbán-kormánynak nemcsak Európában és az unióban vannak szövetségesei, hanem mögötte áll a nemzeti és keresztény értékrend iránt elkötelezett állampolgárok sokasága.

Az Orbán-kormány tehát nem egy belterjes elit harcot folytat az ellenséges európai és magyar elitekkel, hanem a honpolgárok, a civil társadalom érdekeit és értékeit képviseli, törekvése ezért is demokratikus. Nem úgy, mint a brüsszeli elité, amely már réges-régen elszakadt az európai polgároktól, nem nekik akar megfelelni, hanem a globális erőcsoportoknak, akik elhatározták, hogy a nemzetállamokat be­látható időn belül megszüntetik.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2021. október 15. 11:29
Ez a derék Fritz Tamás már az IFJÚKOMMUNISTA című elméleti KISZ-folyóirat szerkesztőjeként is bizonyította az ő "elvhűségét". Nem valami sokan vették azt a lapot (ki a francot érdekelt akkoriban egy komcsi elméleti folyóirat), de köztük volt egy bizonyos ORBÁN VIKTOR Székesfehérvárról, aki egyetemi hallgatóként olvasta az IFJÚKOMMUNISTÁT, sőt, az 1985/4 számban közölt rejtvény egyik sikeres megfejtőjeként 200,-Ft-os utalványt nyert. https://hirklikk.hu/kozelet/orban-a-gyoztes-ifjukommunista/364114/ (:-)))
Harangláb
2021. október 15. 10:27
Megyünk, de maszkban...
Ízisz
2021. október 15. 09:43
Aki nem oltatta be magát, mert az oltás ellenes, halálokat okozó balos komcsi ellenzékre hallgatott, az így járt. Gondolkodni sem ártana. Nem fog megállni az életünk, gazdaságunk az idióta oltatlanok miatt. A baloldali emberek zöme oltás ellenes... Ők fogynak.
Fila2020
2021. október 15. 09:21
Sokan leszünk, és elegen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!