Demográfiai hazugságcsúcs

2021. október 11. 22:43

Hazudni ugyebár háromféleképpen lehet. Mindháromra kaptunk példát az Orbán-rezsim önfényező ünnepén.

2021. október 11. 22:43
null
Reichert János
Magyar Hang

„Nemcsak a csimborasszót, hanem az összes jelesebb hegycsúcsot, illetve nyelvi fordulatot felsorolhatnánk, ha a minapi „Demográfiai Csúcs” (ugyan mitől nagybetűs?) keretében elhangzott hazugságok nagyságát szavakkal festeni akarnánk. Hazudni ugyebár háromféleképpen lehet: valós tény elhallgatásával, valótlanság állításával és statisztikával. Mindháromra bőven kaptunk példát az Orbán-rezsim ezen önfényező hazugságünnepén.

Kezdjük Mike Pence volt amerikai alelnök fellépésével. Igen, van az a pénz. Köztudott, hogy kvietált amerikai politikusok illő díjazásért vállalnak előadásokat. Persze mindnek megvan a maga árfolyama, egy Pence nem hasonlítható egy Obamához, de hát nekünk nem is kell az a mocskos liberális. Jó a Pence is, és főleg olcsóbb. Aztán amikor elmeséli, hogy ő indianai kormányzóként hogyan szigorította az abortuszt, és milyen jogi csatákra kényszerült emiatt, akkor lehet bőszen bólogatni – közben meg hallgatni arról, hogy idehaza tökéletesen liberális abortusztörvény van, amelyhez 12 éve nem mer nyúlni az Orbán-kormány, mert fél a szavazatvesztéstől.”

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. október 12. 19:38
a hazug te vagy
Tehetős Totó
2021. október 12. 08:00
Te Reich megbízott! ilyenkor jubilálsz, vagy mi a Faust csinálsz? Nem szégyelled a konzervatív...nak aposztrofált világképedet? Egyáltalán van-e még bőr a képeteken, ott a 'Magyar" Hangnál, a pedofíllal egy irodában?
hegyivadász
2021. október 12. 06:39
Jól értem, hogy a Magyar Hang szigorúbb abortusz - szabályozást szeretne? Vagy egyszerűen csak kákán is csomót keresnek megint?
AROON
2021. október 12. 06:02
Hangzatos neveket adnak maguknak, mintha a magyarokat képviselnék! Pedig közük sincs az országhoz! Olyan mocsok cunamit kreálnak mindenből, hogy az már sok eleve balosnak is elgondolkodtató! Szánalmas gennyes fekély az egész liberálisnak nevezett katyvasz, az ország testén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!