A nyugati fősodor döbbenetes kettős mércéje

2021. október 30. 15:04

Megrendítő ezt a fajta képmutatást és kettős mércét tapasztalni.

2021. október 30. 15:04
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„A Le Figaróban Mathieu Bock-Côte kanadai esszéíró egy remek, gondolatébresztő írással jelentkezett. Bock-Côte dolgozatának alapját egy Lyonban elkövetett bűncselekmény adta. Történt, hogy egy helyi fiatalokból álló társaság buli után hazafele tartott, amikor is belefutottak egy migránsokból álló társaságba, akik kifejezték területi igényeiket mind Franciaországra, mind a társaság női tagjaira. Persze magukhoz hűen roppant választékosan tették mindezt, egy hölgyet például azzal vádoltak, hogy titokban pénzért szokott férfiaknak szexuá­lis szolgáltatásokat nyújtani, ami a társaságában lévő franciák tetszését érthető okokból nem nyerte el.

Szó szót követett, az udvarias udvarló erősítést hívott, és miközben felszólította a barátnőjét védő srácot, hogy létesítsen szexuális kapcsolatot az igen kedves édesanyjával, majd mocskos fehér k…rvanyalónak nevezte, a haverjával együtt egy minden részletre kiterjedő, roppant alapos verésben részesítette. 

A »francia« banda kis híján meglincselte a szerelmét védő francia fiatalt. Aki ugyan túlélte a találkozást, azonban a rendőrség kiérkezésére több mint fél órát kellett várnia, ugyanis a bátor rendfenntartók álláspontja az volt, hogy a csetepaté már befejezettnek tekinthető, így tulajdonképpen nem nagyon van feladatuk az üggyel összefüggésben.

Az eset Bock-Côte szerint két dologra mutat rá. Az egyik, hogy az ilyen típusú bűncselekmények egyáltalán nem kapnak nyilvánosságot, a fősodratú balliberális sajtó elhallgatja ezeket az eseteket, »jobb« esetben a kilúgozott politikai korrektség kódszavainak nyelvén számolnak be róluk, gondosan eltitkolva, hogy kik voltak az elkövetők és kik az áldozatok, illetve mi volt a kiváltó ok. Egyszerű verekedésként állítják be az ilyen tragikus eseményeket, ráadásul csak a bulvárhírek között, a kis színesek között kaphatnak helyet, holott a probléma napi szinten van jelen a francia társadalomban: rendszerszintű jelenséggel van dolgunk.”

Nyitóképen: Migránsok Calais-nál. Fotó: Francois Lo Presti / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. október 30. 19:13
Nem írják ki a homlokukra, hogy kudarcot vallottak a bevándorlásban, de Le Pen mégsem tudott nyerni egy körzetében sem.
Akitlosz
2021. október 30. 16:22
"a csetepaté már befejezettnek tekinthető, így tulajdonképpen nem nagyon van feladatuk az üggyel összefüggésben." A rendőrség csak hideg nyomon tud elindulni, forrón képtelen. Vagy legalábbis nem akar. Egyszer bementem a rendőrségre aztán mondtam nekik én naiv, hogy jöjjenek, megmutatom, hogy hol vannak a lopott cuccok. Amire a válasz az volt, hogy: Nem úgy megy az! Majd ők intézkednek. Intézkedtek is. Hetek múlva. Nem is lett meg minden lopott cucc. Az amerikai filmekben meg ülnek a rendőrautókban, hallgatják a rádiót, s várják, hogy szirénázhassanak végre valahova. Magyarországon meg jó ha gyilkosság esetén mozdulnak meg rögtön, de még akkor sem mindig.
llnnhegyi
2021. október 30. 16:12
A franciák még ma is úgy gondolják,hogy küldtek egy szobrot Amerikába, ezzel mindenhez joguk van. Felbolygatni újra Európát! Feldúlni....
Karbantartó9
2021. október 30. 15:36
Ez ellen akár a HUXIT árán is védekezni kell! Nem ilyen EU-hoz akartunk csatlakozni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!