A mi Jucink esete az EU-val

2021. október 01. 19:31

Őfőméltósága természetesen rangon alulinak tartja a velük való találkozást.

2021. október 01. 19:31
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„A mi Jucink esete az EU-val

Az EU, amelynek ugye Magyarorszàg a tagja, Parlamentjének Állampolgári jogi, Bel-, és Igazsàgügyi Bizottsàga (LIBE) tényfeltárò vizitet tesz nálunk, a jogállami normák érvényesülését ellenőrizendő.

Őfőméltòsága természetesen rangon alulinak tartja a velük valò találkozást, mert nyilván másirànyù halaszthatatlan kötelezettségei vannak. Pl. rendezni kell a Spanyolorszàgba távozott csalàdrész körüli kòsza híreket(?), vagy csak zum strucc. De sebaj, mert a mi Jucik, a Varga természetesen azonnal beugrott és sietve közölte, hogy a LIBE tehet egy szívességet, jöhet, de le vannak tojva. Mindezt persze a tőle megszokott kifogàstalan diplomáciai nyelven. Valszeg angol tudàsàt is csillogtatta volna, de ez most befelé a híveknek szòlt.

A jogállamiság, amelyről korábban a mi Jucink azt találta mondani, hogy az meg mi fàn terem, itten kérem annyira rendben van, hogy a LIBE tulajdonképpen tanulmànyùtra jött, mert az itteni jogállamot akarják elterjeszteni az egész EU-ban, hogy végre ez a renitens Rutte is befogja...

Na hát szòval, éppen ideje lenne, hogy az egész EU olyan mintaszerű demokráciává váljon mint mink, és követné lánglelkű vezérünk vilàgmegváltò gondolatait.

Addig meg nyasgem...”

Fotó: JOHN THYS / POOL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. október 03. 19:26
KALTENSTRUMMERBRUNNERSTEFFENBREINERSCLUSS KUSS!
2021. október 03. 13:54
A mi Jucinkról ír í hülye Jenci.
syphax
2021. október 03. 08:41
".......Addig meg nyasgem...” JOGáSZKULTÚRA, OMBUDSMANKULTÚRA ÓH!!!
Esvány
2021. október 02. 16:08
"tényfeltáró vizitet " Hazudjál már valami hihetőbbet! Mellesleg az EP nevű bolondokháza ápoltjai nem partnerei Orbánnak, ő az Európai Tanácsban konzultál, vitatkozik, vagy dönt az ottani kollégáival - neki ez a dolga.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!