Párhuzamos valóság, avagy fakenews-gyár BBC módra

2021. szeptember 12. 22:16

A BBC budapesti tudósításában a címlapján arról ír, hogy a pápa a leselkedő antiszemitizmusról beszélt a magyarországi útján.

2021. szeptember 12. 22:16
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Párhuzamos valóság, avagy fakenews-gyár BBC módra.

Miközben Ferenc pápa a százezres tömeg előtt tartott szentmisén köszönetet mondott a »nagy magyar keresztény családnak«, amelyet – mint mondta – szeretne magához ölelni »különböző rítusaival, történelmével, a katolikus és a más felekezetekhez tartozó testvérekkel, akik valamennyien a teljes egység irányába haladnak«, a BBC budapesti tudósításában a címlapján arról ír, hogy a pápa a leselkedő antiszemitizmusról beszélt a magyarországi útján.

Írják ezt akkor, amikor Ferenc pápa így búcsúzott Budapesten: »Amikor újfent hálámat fejezem ki az engem fogadó állami és vallási vezetőknek, szeretném kimondani: köszönöm nektek Magyarország népe. Áldásom innen, ebből a nagyvárosból szeretnék mindenkit elérni, főként a gyermekeket és a fiatalokat, az időseket és a betegeket, a szegényeket és a kirekesztetteket. Veletek és értetetek mondom: Isten áldd meg a magyart!«.

Ne higgyünk az álhírgyáraknak! Isten áldd meg a magyart!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2021. szeptember 13. 12:19
A családodat Jutkázzad, te nagyon bunkó!
Drazsé
2021. szeptember 13. 09:15
A Vatikán közlése szerint a katolikus egyházfő és Magyarország vezetői az egyház magyarországi szerepéről, a környezetvédelem iránti elkötelezettségről, valamint a családok védelméről és támogatásáról beszélgettek.
Biivisz
2021. szeptember 13. 08:17
""
TAVIROZSA
2021. szeptember 13. 07:19
BBC leszerepelt a felkészületlen mikrofonállványaival, a magyar politikusokat akarták megleckéztetni, de besült az ágyú, most viszont álhírgyárként üzemelnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!