Hímsoviniszta felvetés azzal jönni, hogy Dobrev Klára kinek a felesége

2021. szeptember 27. 10:08

Népszerűsítik azt az elnyomó, hímsoviniszta álláspontot, hogy „az asszony csak oldalborda”.

2021. szeptember 27. 10:08
null
Homonnay Gergely
Facebook

„Azok, akik – függetlenül attól, hogy féfiak vagy nők – azzal jönnek, hogy Dobrev Klára kinek a felesége, és hogy ez milyen kihatással van a megítélésére, fel sem fogják, hogy nemcsak konzerválják, hanem népszerűsítik azt az elnyomó, hímsoviniszta álláspontot, ami nem más, mint hogy »az asszony csak oldalborda«, eképp neki szava ne legyen, és irány vissza a konyhába meg a szülőszobába. Legalább a nők ne csinálnák ezt, de ahogy a kommentekből látom, ők a legnagyobb harcosai ennek az elnyomó rendszernek – amit az egyetemen gender studies órákon tanul az ember, de ezzel szembesülni a való életben azóta is döbbenet, és nem lehet hozzászokni.

Pont olyan érzés mint amikor fideszes tanárokkal beszélget az ember. Tehát: amikor – kedves Fekete-Győr András például –, amikor Dobrev Klárával beszélsz, próbálj meg arra gondolni, hogy nem valakinek a felesége áll veled szemben, ahogy rád sem úgy tekintenek mint az Ági férjére. Érthető, vagy tovább kell magyarázni?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. szeptember 27. 16:18
"amit az egyetemen gender studies órákon tanul az ember," Nem. Nem tanul tisztességes ember ilyesmit. Ezen semmi tanulni való sincs, full kretén bolsevista aljasság.
sztd
2021. szeptember 27. 15:03
Ne nézzük egymást hülyének. Az, hogy Dobrev Klára Gyurcsány Ferenc felesége nem azért érdekes, mert miért nem a konyhában van (azt hiszem a férjnek van főzős műsora), hanem azért, mert ebből lehet tudni, hogy nagyjából mi fog folyni kormányzás címén. Nyilván, mint több nyelvet beszélő üzletasszonnyal nem foglalkozik senki. Nem arról van szó, hogy mondjuk Pandurics Anett indult a miniszerelnöki székért, és neki ki a férje!
HunCsz
2021. szeptember 27. 14:52
A balfék Mandiner szerkesztő szokásos heti Hommo-nay okádása, ami nélkül nincs hét a Mandinernél. Ezt a nyomorultat és a hozzá hasonlókat, miért kell minden héten megfutatni? Az embereket nem érdekelné, úgyan úgy mint a fajankó kari-geri nyelvvizsgálja. De arról miért nem cikkeznek a kedves nemzeti újságirók, hogy MIÉRT LETT 5 MILLIÁRDDAL TÖBB A LÁNCHID FELUJITÁS 30%-KEVESEBB MÜSZAKI TARTALOMMAL ÚGYAN ATTÓL A CÉGTŐL (A haveri Strabagtól)?? Hová tünt pontosan jegyzőkönyvek szerint a több száz milliárdos közpénz a városházáról és a kerületektől?? Ez nem jobb téma választás előtt, mint ez kis jelentéktelen szörnyeteg?
Libakergető
2021. szeptember 27. 14:45
Akkor mi a faszt foglalkoztok az Orbán gyermekeivel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!