Újabb dobogós csalás az EMMI részéről

2021. augusztus 09. 11:48

A miniszter olyan vizsgálatról beszélt, amiről fogalma sincs.

2021. augusztus 09. 11:48
Szél Bernadett
Facebook

„Ezt nem hiszem el!! Újabb adatkérés a részemről, újabb dobogós csalás az EMMI részéről! Május 8-án Kásler Facebook-videóban mondta el, hogy »minden forgalomban levő vakcinát megvizsgálnak abból a szempontból, hogy az általa létrehozott immunitás két komponense, az ellenanyagok, illetve a sejtek védekező képességét hogyan alakítja, milyen időtartamra vonatkozik a védettség.« Május végére ígérte a vizsgálat eredményeit és a kormányzati döntéseket. Kikértem adatkérésben a vizsgálat eredményeit, erre a Kásler-minisztérium azt írja: »az Ön által kért adatok tekintetében az Emberi Erőforrások Minisztériuma nem minősül adatkezelőnek, így tárcánk az adatigénylésében megjelölt adatokkal nem rendelkezik.« Tehát a miniszter olyan vizsgálatról beszélt, amiről fogalma sincs, adatai, információi nincsenek róla, az eredményeiről halvány gőze sincs. Ez azt jelenti, ismét hazudtak: vizsgálatot ígértek, május végére eredményeket, de a jelek szerint sehol a vizsgálat. (Vagy van, csak titkolják az eredményeit.)

Ez a múltkori kamutáblázattal együtt már dobogós csalás fontos egészségügyi adatokkal. Egészen elképesztő, hogy a kormány saját állampolgárainak egészségét is saját hatalmi érdekei mögé helyezi!! Követeljük, hogy ha nem volt vizsgálat, ismerjék be, ha meg volt, hozzák nyilvánosságra az eredményeket, és ha egy vakcina hatásosságával kapcsolatban komoly kétségek merültek fel, hozzák meg a szükséges intézkedéseket! Ezt sem hagyom annyiban, megyünk tovább, így vagy úgy, de megtudjuk a választ!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. augusztus 09. 19:00
nohát! maga még van?
Janesz
2021. augusztus 09. 16:38
Tudja valaki ki ez a nő? Talán nyári idénymunkás ? Mert esze annyi van!
Bájron
2021. augusztus 09. 15:47
Böszme Detti!
olajfa1
2021. augusztus 09. 15:18
Te aztán mindenkinél mindent jobban tudsz!... Sok sok orvosi diplomával rendelkezhetsz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!