Megfigyelés

2021. augusztus 02. 07:48

Megfigyelik az SMS-eimet. Ennek is annyi a valószínűsége, mint hogy Tanyi Andrást megfigyeljék.

2021. augusztus 02. 07:48
Pozsonyi Ádám
Demokrata

„Kicsit el vagyok keseredve. De közben félek is. Félek, mert diktatúrában félni szokás. Aki olvasta az 1984-et, az Állatfarmot meg a Szép új világot, az tudja, hogy az ilyesmi helyeken szokás félni. Néha, amikor reggel a borotválkozás közben fütyörészek, emlékeztetem magam, hogy diktatúra van, és komoly képet vágok a tükörben, esetleg elengedek egy »jaj, ez borzasztó!« sóhajtást is, és itt most nem arra gondolok, hogy megvágtam a képem, hanem rendes európai egy diktatúrában nem fütyörészik, hanem fél. Ja, nem is mondtam. Várok egy SMS-t a CCC-től, hogy megjött-e az Adidas edzőcipő – a fekete színű, mert fehérből már van kettő –, de nem jön. Nem tudom, miért késlekednek, de olvastam egy cikket a független sajtóban, amiben elmagyarázták, hogy nyomor van meg diktatúra, és azóta félek.

És szó volt arról is, hogy lehallgathatják esetleg talán az embereket, és megijedtem. Megfigyelik az SMS-eimet. Azért nem jött még meg az üzenet a CCC-től, pedig várom. Szerintem lehallgatták, elolvasták, ezzel elszívták az erejét, és félúton elakadt. Nem, kérem, ne tessék röhögni, ennek annyi a valószínűsége, mint hogy Tanyi Andrást és Szabó Szabolcsot megfigyeljék. Nem tudom, kik ezek az ürgék, egyszer olvastam a nevüket. Meg van az a youtuber, akit szintén megfigyelnek állítólag, lehet, hogy tényleg igazán. Azt mondta. De az a fickó amúgy is veszélyes iszonyatosan, mert már korábban is megfigyelték. Ez volt az ugyanis, aki pár hónapja azt mondta, hogy megkeresték kormányközelinek látszó emberek, hogy fizetnének neki azért, ha a választásokig nem youtuberkedik.

Szóval a CCC-ből nem jön meg az SMS-em, szörnyű így ebben a nyomorban és diktatúrában élni, pedig a fekete Adidas tök jól nézne ki, lőnék is vele egy szelfit. Mellesleg érdekes dolgot figyeltem meg. Ugyanazok az emberek, akik most őrjöngenek és a szabadságról beszélnek egy bizonyítatlan lehallgatási ügy kapcsán, még lelkesen tapsoltak, amikor Donald J. Trumpot minden felületről bizonyítottan kitiltották és cenzúrázták.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2021. augusztus 02. 10:46
"A Pegasust készítő NSO-csoport azt közölte: egyetlen ügyfelének célpontjai között sem szerepelt Macron." Milyen kémszoftver az, amely nem csak az ellen kémkedik, hanem azok ellen is, akik elindítják a kémkedést? Hiszen ha "hazaüzente", melyik vásárló melyik célpont ellen vetette be, az elég ocsmány hátbaszúrása annak, aki titokban akarta használni. Még inkább hátbaszúrás, ha az eladó el is meséli, hogy ki volt a célpont és ki nem...
Korrupt Kornél
2021. augusztus 02. 10:01
Milyen érdekes! Nevenincs ismeretleneket hallgattak le... Meg sértődött emberkéket, mint Gémesi. Bizonyíték meg nincs erre semmi. Bár az én telefonom is serceg néha...
lazio154
2021. augusztus 02. 09:54
Ez egy többszemélyes pókerjátszma, ahol az osztó "NSO" megengedte az egyik játékosnak. hogy bepillantson ellenfelei kártyáiba. A teremfelügyelő " nemzetközi sajtó "ezt észlelte és vizsgálatot inditott a bevont asztalok és játékosok számának felfedésére. A játék most fel van függesztve. A szokással ellentétbe a floppot most nem az osztó fogja kidobni. A flop kidobása után jöhet a tétemelés, amely all-innel is végződhet.
Senior
2021. augusztus 02. 09:49
https://www.youtube.com/watch?v=LBLQWn7cPEg&ab_channel=Andr%C3%A1sNagy
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!