Kvóta

2021. augusztus 08. 20:17

Az EU-n belül osszák szét ezeket a balliberális kerékkötőket, mivel messze nálunk a legmagasabb az egy főre eső arányuk.

2021. augusztus 08. 20:17
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Demokrata

„Az egyre súlyosabbá váló globális helyzetben (klímaválság, ideológiai harcok, migránsok, nagyhatalmi törekvések, multinacionális cégek befolyásszerző törekvései stb.) hazánkban különösen elszaporodtak a nemzeti érdekkel, a józan ésszel, a történelmi hagyományokkal, az emberibb jövővel szembehelyezkedő politikusok.

Mi már nem bírjuk fel- és eltartani ezt a tömeges jelenséget, ezért az EU-hoz fordultunk, hogy méltányosságból, a migránskvóta rendszerét alapul véve, az EU-n belül osszák szét ezeket a balliberális kerékkötőket, mivel messze nálunk a legmagasabb az egy főre eső arányuk.

Sajnos nem mindenhol aratott osztat­lan sikert az elképzelés. Az osztrák kis­város lakói – ahová a bemutatkozó kisfilmjéből megismert Gyurcsányt szerették volna elhelyezni – »Nem akarunk DK-sokat!” feliratú táblákkal vonultak fel az utcákon. A párizsi diákok „Mondjunk nemet a ránk erőltetett momentumosokra!« transzparenssel tüntettek, áthúzott Fekete-Győr portrékat lengetve. A rendőrségnek tömegoszlató eszközöket kellett ellenük bevetniük, de még így is azt skandálták: »Inkább könnygáz, mint Donáth Anna!«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iloz
2021. augusztus 09. 03:22
Bár úgy lenne.
kunfia
2021. augusztus 08. 22:09
Az OLAFtól tudjuk,hogy Magyarországon az állami projektek megrablói 10szer annyian vannak,mint a második legkorruptabb eus tagállamban.Na őket kellene inkább szétosztani a többi tagállam börtöneiben.Djága Viktorunk esetleg leülhetné a büntetését Romániában,Bulgáriában?Esetleg bérrabtartásban Szibériában...
Knerten
2021. augusztus 08. 22:03
Hát igen. Tökéletes kórképe a csalánt mindig a máséval verő pszichopata kaviárbolsevik gonoszságnak.
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2021. augusztus 08. 21:01
"Az EU-n belül osszák szét ezeket a balliberális kerékkötőket, mivel messze nálunk a legmagasabb az egy főre eső arányuk." Random tény amely semmilyen módon nem kapcsolódik a témához: Európán belül Magyarországon a legnagyobb a zsidóság összlakossághoz mért számaránya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!