Keresztény? Demokrata?

2021. augusztus 12. 06:45

Muszáj személyi kérdésekről is szólnunk.

2021. augusztus 12. 06:45
Reichert János
Magyar Hang

„A legutóbbi idők kormányzati propagandája felpörgette a személyi gyalázkodás egyébként sem lassú tempóját. Muszáj tehát személyi kérdésekről is szólnunk.

»A kereszténydemokratáknak jelenleg nincs megfelelő képviseletük Európában, azért dolgozunk, hogy legyen hangjuk, képviseletük és súlyuk az európai politikában« – mondta Orbán Viktor négy hónappal ezelőtt. Egy hónapja össze is kalapált tíz párt egy nyilatkozatot – de nem Orbán, hanem Jaroslaw Kaczynski vezetésével. Pedig a kormányzat már májusban megkezdte egy úgynevezett Kereszténydemokrata Intézet megalapítását.

A nagy alapítási láz azonban lehűlt, vélhetőleg két okból. Egyrészt mert július elején lemondott Donald Tusk az Európai Néppárt elnökségéről, másrészt – és vélhetően ez a nyomósabb ok – nemsokára jön a pápa. Most muszáj úgy tenni, mintha pártunk és kormányunk igazi keresztény meg igazi demokrata volna, szóval most kuss.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. augusztus 12. 13:39
mignonos szennylap
olvaso9
2021. augusztus 12. 12:16
Nem veszed észre barátom, hogy csak ti nem vagytok keresztények és demokraták ott, a "magyar hangnál" meg a válasznál... egy kicsit árulók lettetek, meg az új gazdához dörgölőztök, miközben elhiszitek magatokról, hogy végre szabadok, függetlenek és objektívek vagytok... én szégyellem, hogy egykoron olvastam benneteket....
nemecsekerno_007
2021. augusztus 12. 08:57
Ez meg ki a fasz?
lofejazagyban
2021. augusztus 12. 08:16
nem ki ez a fazon, de hogy az év igazolása a Magyar Hangnál az biztos. Dübörögnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!