Az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat

2021. augusztus 15. 13:01

Jóleső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam.

2021. augusztus 15. 13:01
null
Demeter Márta
Facebook

„Sokan kérdeztek az elmúlt években, amikor a többi ellenzéki politikushoz hasonlóan engem is rendre támadott a fideszes propagandagépezet, hogy miért csinálom, mi az, ami erőt ad a politikusi munkához. Minden alkalom, amikor a változást akaró emberekkel találkozom, az ő történeteik, egy jobb élet iránti vágyuk megerősít abban engem, hogy végig kell menni az úton: le kell váltani Orbán végtelenül korrupt és az embereket elszegényítő rendszerét. Erre szövetkeztek az ellenzéki pártok, és mindenki azon dolgozik, hogy erejéhez, tehetségéhez mérten mindent megtegyen, hogy sikerre vigyük a változást 2022-ben. Én ma úgy látom, hogy személyesen a legtöbbet akkor tudom tenni a kormányváltásért és az Orbán-rezsim lebontásáért, ha jövőre az ellenzék legharcosabb politikusa, Jakab Péter vezette Jobbik frakciójában folytathatom a munkámat, ha a választóktól újabb mandátumra kapok bizalmat. A Jobbikkal eddig is kiváló volt az együttműködésünk, és jól eső érzés az a politikai és emberi támogatás, amit tőlük eddigi munkám során kaptam. Vessünk véget közösen az Orbán-rezsimnek 2022-ben!”

Fotó: Demeter Márta, Facebook

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2021. augusztus 16. 13:37
Pojácák és csepűrágók.
VeTraTa
2021. augusztus 16. 12:44
Azok után, hogy ily módon dicséred ezt a surmót, kérlek igérd meg, hogy nem fogtok dugni a parlament folyosóján!
marica61
2021. augusztus 16. 10:37
biztos lehet benne mindenki,hogy a 2022-es választások után már dk-s "politikus" lesz
Ma is bukik a Zorbán...
2021. augusztus 16. 08:59
Remélem, a Fidesz elzavarja majd amikor náluk jelentkezik azzal, hogy ő mindig is ide tartozott, csak véletlenül keveredett a Moslék közé...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!