Afganisztán: Sok hűhó – semmiért

2021. augusztus 22. 22:08

Úgy tűnik, a jenki fegyveres demokráciaexport ez alkalommal is totális kudarcot vallott.

2021. augusztus 22. 22:08
Gazdag István
Demokrata

„Húsz év elteltével az amcsik éppen most lépnek le angolosan Afganisztánból. Bagrami főhadiszállásukról éjjel, teljes elsötétítés közepette slisszoltak ki, nehogy a tálibok filmre vegyék az eseményt és propagandacélokra használják, mint anno a vietnámiak a saigoni evakuálásukat megörökítő felvételeket.

Úgy tűnik, a jenki fegyveres demokráciaexport ez alkalommal is totális kudarcot vallott. Az afgánok nem voltak vevők az angolszász típusú, nyugati parlamentáris demokrácia olyasféle produktumaira, mint a gyermekek szexuális felvilágosítása és nemváltoztató hormonkezelése, az utcai pederasztaparádék, a nőimitátorok exhibicionista szeánszai az óvodáktól a kaszárnyákig, a négerimádat és a BLM-kultusz, a lila hajú, teletetkózott, feminista tramplik és az antifasiszta, feminista szójafiúk stb.

Pedig maguknak az afgánoknak is vannak – nyugati szemmel nézve – »haladó« (szex)kulturális hagyományaik, mint például a 8–16 éves kisfiúk táncoslányként (bacsa bází) történő prostituálása, amely főleg az afgán kormányerők soraiban dívik, és amely fölött az amerikaiak szisztematikusan szemet hunytak, sőt azokat büntették, akik szót emeltek ellene. Ezek a bigott tálibok viszont tűzzel-vassal harcolnak a jelenség ellen, olyannyira, hogy ez a motívum a fővezérük, Omar molla katonai-politikai aktivizálódásában is szerepet játszott.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soma100
2021. augusztus 24. 06:37
Amerika és Európa között (egyelőre) gazdasági háború zajlik, és ebben USA nyerésre, mivel szisztematikusan destabilizálták a közel-keletet. Ennek eredménye a migráns áradat, ami gyakorlatilag lerombolja az EU-t. Ebben a háborúban van jó néhány uniós áruló, Merkellel az élen, akik elősegítették hogy ez az egész, ami az elmúlt 6-7 évben történt, megtörténhessen. Fiatal, háborúban edződött, fanatikusok lepték el az Unió területét, félelemben tartva a helyi lakosságot, akik nem mernek szót emelni, mert abban a pillanatban rájuk sütik a rasszizmus bélyegét. Ezeknek a háttérből irányító férgeknek semmi sem számít, csak a haszon. Hogy hány embert tesznek tönkre, az nem érdekli őket, minél több, annál jobb, mivel ők a romboláson gazdagodnak. Ezt buktuk, Európa nyugati fele elveszett, most arra kell koncentrálnunk, hogy Magyarország megmaradhasson ilyennek, amilyen most. Ezért kell mindenkit arra ösztönözni, hogy a jövő évi választásokon a megfelelő helyre tegye az X-et.
benedek77
2021. augusztus 23. 19:14
Nem vallott kudarcot. Amiért odamentek, azt kilapátolták az országból. Náluk a szajré, nincs okuk tovább maradni.
olajfa1
2021. augusztus 23. 11:08
Egy népet sem lehet az ő "demokráciájára" kényszeríteni, ha az ő szokásjoguk ezzel ellentétes! Egy népet sem lehet a BUZISÁGRA és ABERRÁLTSÁGRA KÉNYSZERÍTENI ha az ő szokásaik ezzel ellentétes! LIBBANCSOK!/és segítői!/ TANULJATOK! NAGYON RÁTOK FÉR A TANULÁS!!!
Vakfolt
2021. augusztus 23. 09:16
Vajon megtudom még az életemben, hogy mi volt az oka az amcsik hirtelen megfutamodásának? Az egyik tippem egy kínai-orosz megegyezés, a másik az, hogy az ópium felett elvesztették az ellenőrzést. Ez utóbbi valószínűbbnek tűnik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!