Orbánék népszavazással rontanak a saját népükre

2021. július 22. 14:32

A hergelésnek beláthatatlan következményei lehetnek.

2021. július 22. 14:32
Tóth Csaba Tibor
Tóth Csaba Tibor
Azonnali.hu

„A 2016-os migránsozós népszavazás a Fidesz egy netadós tüntetéssel, kitiltási botránnyal, G-nappal nehezített krízisre adott válaszaként született. Orbán most ismét ehhez az eszközhöz nyúl egy hasonló spirálból való kikerülésre. Menedékkérő és bevándorló azonban 2016-ra Magyarországon alig volt, a meleg és leszbikus közösség viszont valós és számos. A hergelésnek beláthatatlan következményei lehetnek.

Több mint 16 éve, 2005-ben Semjén Zsolt, aki már akkor is a KDNP elnöke volt, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség február 19-i országos küldöttgyűlésén felszólalva azt találta mondani:

»aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re! Tegyen így az is, aki azt akarja, hogy gyermeke szájába az iskolában marihuánás cigarettát nyomjanak, aki azt szeretné látni, hogy gyermeke extrém szekta szeánszán veri magát a földhöz, vagy aki az eutanázia és az abortusz halálkultúráját képviseli.«

Az SZDSZ elleni, 2006 előtt már kampányfogásnak szánt kirohanást az érintett – akkor kormányzó – párt a parlamentben persze kikérte magának, a média nem Fidesz-közeli – és akkor még nagyobb – része felháborodott, és bocsánatkérésre szólította fel Semjént.

Azután jött az akkor éppen polgári köröket szervező ellenzéki vezér és Fidesz-pártelnök Orbán Viktor, és akkor még nem kis megdöbbenésre a TV2 reggeli műsorában 2005. március 10-én egyszerűen közölte, semmiféle kivetnivalót nem lát a Semjén által elmondottakban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2021. július 23. 19:02
..Menedékkérő és bevándorló azonban 2016-ra Magyarországon alig volt, a meleg és leszbikus közösség viszont valós és számos.. Én magam 2016-ban hétvégén lovasversenyen vidéken hallottam az őrzött szállásról kihangosítva a müezzin énekét, naponta többször. Ott volt rögtön a lovaslaktanya mellett, kihangosítón küldték, hogy a fél város halgassa őket. leszbikust sajnos egyet sem láttam.
tothpal
2021. július 23. 11:51
Ha a hülyeség fájna, ez az ember üvöltözne, da nagyon... Szegény magyar nyelv...
Feri70
2021. július 23. 10:11
Kedves Tóth Csaba Tibor! Fogalamam sincs hogy ki maga, és mit végzett. De elolvasta maga azt amit leírt?
Vakfolt
2021. július 23. 09:57
"Azután jött az akkor éppen polgári köröket szervező ellenzéki vezér és Fidesz-pártelnök Orbán Viktor, és akkor még nem kis megdöbbenésre a TV2 reggeli műsorában 2005. március 10-én egyszerűen közölte, semmiféle kivetnivalót nem lát a Semjén által elmondottakban." És mára kiderült, hogy Semjénnek teljesen igaza volt. 2010.- ben már megvolt a gendertörvény, egyes szülő kettes szülő, ha nem buknak meg a szadesszal együtt, bizony a szakállas bácsinénik már ott nyomnák a freet az oviban, mint Angliában. Gondolom ez aztán végképp bassza a csőrötöket, annyi éve kacérkodtok a genderszarral, és Semjén azóta is, önazonosan ugyanúgy látja, káros az egész hókuszpókusz! Persze pont az ellenkezője miatt emlegette fel a hülye, meg a buzik védelmében, akiket mellesleg senki sem támadott, de kiderült, hogy Semjén egy vátesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!