Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt

2021. július 17. 10:16

A Fidesz egyik agyonsztárolt „újságírója” megtagadott mindent, ami az embert emberré teszi.

2021. július 17. 10:16
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„Orbán gyűlöletpolitikája újabb rothadó gyümölcsöt érlelt. Minden eddiginél szégyenletesebbet.

A Fidesz egyik agyonsztárolt »újságírója« megtagadva mindent, ami az embert emberré teszi, azt találta írni, hogy a Németországot és a Benelux államokat sújtó és több mint száz halálos áldozatot követelő áradás nem más, mint Isten büntetése, amiért a Nyugat átértelmezte a szivárványt.

Ilyet nemhogy keresztény, de semmilyen jóérzésű ember nem írhat, de még csak nem is gondolhat.

Akkor sem, ha Orbánnak a szivárvány az új migráns, az új Soros, a régi gyűlöletkampány új céltáblája, és akkor sem, ha ma valaki úgy érzi Magyarországon, hogy az emberi minőség helyett inkább az orbáni gyűlöletnek kell mindenáron megfelelnie.

Akár azon az áron is, hogy meggyalázza több nemzet fájdalmát.

A szivárványról mindenkinek meglehet a maga véleménye. Legyen.

De ott, ahol emberek tömegei halnak meg, tűnnek el, veszítik el egy élet munkáját, vagy magát az életet, ott érző ember csak egyvalamit mondhat: részvétem a gyászolóknak. A Fidesz újabb embertelen, álkeresztény gyalázkodása után pedig még valamit. Azt, amire Orbán és Szijjártó sosem lenne képes: bocsánatot kérünk!

(a kép a szerencsi időközi országgyűlési választáson készült, ahol épp engem gyalázott az érintett »független« újságíró)”

Az említett újságíró szerint írását félremagyarázzák, véleményét itt olvashatják.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2021. július 19. 04:55
Azért van abban valami pikáns, amikor a migráció ellenességet a Jobbik elnöke gyűlölet kampánynak nevezi... Már csak azt nem tudom, hogy következő lépésként az iszlám, vagy a zsidó hitre fog áttérni? Szánalmas.
Agnieszka
2021. július 19. 04:43
Félelmetes, mi szemét bír a víz színén úszni. Rejtély, miből gondolják, h. az artikulálatlan gyűlölet-üvöltésük mágnesként vonzza majd a szavazókat. Mindenre ugranak, mindent túltolnak. Ez egy szabad ország, lehet Juráknak is véleménye, kár belekötni ebben a stílben, ráadásul ostobán kiterjeszteni, általánosítani. Már rég eljutottak oda, mint a spártai fiú, nem lehet komolyan venni ennyi baromságot.
pumuklik
2021. július 18. 20:07
Büdös patkány jakab!
Tand
2021. július 18. 15:33
Jakab Péter nem csatornatöltelék, hanem maga a szennycsatorna. Árad rajta keresztül a mocsok és mindig egy irányba. Nem is tudom mi lenne vele a konzervatív lelkű emberek nélkül. Kiszáradna. Elhalna. Mindegy is. Előbb vagy utóbb ez úgy is megtörténik. Merthogy nem test és vér ellen folyik a küzdelem... . Pláne nem szennycsatorna ellen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!