Még egyszer a normális homoszexuálisról

2021. július 13. 09:38

A homoszexuálisok pozitív bemutatásának a kulcseleme az, hogy ártatlan áldozatokként kell őket bemutatni.

2021. július 13. 09:38
Molnár Attila Károly
Molnár Attila Károly
Kontra

„Magyarország csatatér lett. Azért lett csatatér, mivel nem hódolt be önként és dalolva az LMBTQ-aktivistáknak. Ahogyan Mohácsnál sem lett volna semmiféle vérontás, ha a klerikális-feudális reakció avítt nézeteinek engedve nem száll szembe a törökökkel a nyikhaj Lajos királyunk. És Dobó vagy Zrínyi is sok életet megkímélhetett volna, ha átadják időben a váraik kulcsait. Nem ismerték fel a kikerülhetetlent, a szükségszerűt. Ahogyan a törököket sem a szél fújta erre, úgy az LMBTQ nyomulás is tervezett. Érdemes belepillantani Marshall Kirk és Hunter Madsen After the Ball című (1989) könyvébe. A könyvnek két érdekes mozzanata van. Egyrészt arra ad pr vagy marketing programot, hogyan kell a homoszexuálisoknak meghódítaniuk Amerikát a 90-es években. Egyértelmű és pontos, konkrét tanácsokat adnak, hogyan kell a nyilvánosságban jó arcokként megjeleníteni a homoszexuálisokat és gonosz emberekként azokat, akik valami csúnyát mondanak rájuk. És mivel senki sem akar egy erkölcsileg elítélt csoportba tartozni, a siker csak idő és kitartás kérdése.

Nem csupán jogi egyenlőséget akarnak, hanem a pozitív homoszexuális kép elterjesztése és a pozitív diszkrimináció is cél. Annak elérése, hogy a homofóbia a rasszizmus és az antiszemitizmus mellé bekerüljön a főbűnök közé. Hogy ne tévedjen a lelkes aktivista, pontos leírásokat is kap a szerzőktől, hogy milyen képek bemutatásával kell megutáltatni a homoszexuális projekttel szembenállókat:

• egy Ku-Klux-Klan tag, aki a homoszexuálisokat kiherélni vagy kiirtani akarja;   

• egy istenhátamögötti, ostoba prédikátor, aki egyszerre tűnik nevetségesnek és elmebajosnak;   

• egy veszélyes punk, bűnöző, aki sértegeti a »köcsögöket«;   

• egy náci koncentrációs tábor, ahol homoszexuálisokat kínoznak és gyilkolnak.

A homoszexuálisok pozitív bemutatásának a kulcseleme az, hogy ártatlan áldozatokként – ami a romlott társadalom, politikai rendszer ismérve a keresztény hagyományban – kell őket bemutatni. Valamikor az áldozati olimpia kialakulásakor, rögtön az elején a homoszexuálisok beneveztek a versenyre, mivel sértő pillantások, megjegyzések, távolságtartás és mindenféle hátrányok érik őket. Nagyjából, mint egy carnivorát a vegán étteremben vagy egy keresztény konzervatívot az ELTÉ-n.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2024. január 02. 03:18
A "normális homoszexualitás" annyira értelmetlen, mint a "normális gyermekgyilkos", vagy a "normális sorozatgyilkos" kifejezések. Homokosnak senki nem születik a tudomány szerint, tehát az egy elmebaj, pszichés énkép zavar, ami többnyire pici gyermekkorban alakul ki a gyengébb, labilisabb embereknél. A magyar társadalom többsége a buzikat teljesen jogosan elítéli.
aaa1
2021. július 13. 16:29
"A normák és a normális elutasításának indoklása a homoszexuálisok körében az, hogy a kisértéstől csak egy módon lehet megszabadulni, ha engedsz neki” Tán csak nem az a fő baja a bajusznak, hogy nem engedhet a kísértésnek? :)
Tiszafa
2021. július 13. 16:05
"És mivel senki sem akar egy erkölcsileg elítélt csoportba tartozni, a siker csak idő és kitartás kérdése." Hát sajnos, de ez tökéletesen így van. A megvezetés lélektana ezen alapszik.
szürkeSzarvas
2021. július 13. 15:01
Az ózsidó legendafüzér része,amint a Jahve Mózesnek adja a kőtáblákat. Az egyiken:"Ne paráználkodj!".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!